Marvel nu al bijna klaar voor opnames 'Shang-Chi'

Marvel nu al bijna klaar voor opnames 'Shang-Chi'

Nu al!? Hoe dan...

Het lijkt erop dat de ontwikkeling van Marvel-film Shang-Chi in een verder gevorderd stadium is, dan we tot nu toe gedacht hadden. De film zou er al bijna klaar voor zijn om opgenomen te worden. Sterker nog: de voorbereidingen schijnen nu in volle gang te zijn om de camera's in Australië te laten rollen.

Shang-Chi is een martial arts held. Hij debuteerde in de jaren zeventig in de Master of Kung Fu-comics. Hij is de afgelopen jaren sporadisch te zien geweest in de comics en wordt nu dus via een live-action film ontzettend groot gemaakt. Hij kreeg zijn superkrachten via kosmische straling.

Opnames van start?
De opnames schijnen al bijna van start te kunnen. We horen via de Sydney Morning Herald dat er een Marvel-film opgenomen zal worden in het land. De productie krijgt daarvoor een eenmalig belastingvoordeel van 24 miljoen dollar. Dat levert 4700 banen op in het land en werk voor zo'n 1200 lokale bedrijven.

Destin Daniel Cretton zal de film gaan regisseren. Het is tegelijk nog niet zeker wie de rol zal spelen. Naar het schijnt overweegt Marvel een Australisch hoofdpersoon.

NieuwsFilm

meest populair