Algemeen

Marvel nu al bijna klaar voor opnames 'Shang-Chi'

Nu al!? Hoe dan...

door Jim Pedd om 06:56 in Algemeen
Het lijkt erop dat de ontwikkeling van Marvel-film Shang-Chi in een verder gevorderd stadium is, dan we tot nu toe gedacht hadden. De film zou er al bijna klaar voor zijn om opgenomen te worden. Sterker nog: de voorbereidingen schijnen nu in volle gang te zijn om de camera's in Australië te laten rollen.

Shang-Chi is een martial arts held. Hij debuteerde in de jaren zeventig in de Master of Kung Fu-comics. Hij is de afgelopen jaren sporadisch te zien geweest in de comics en wordt nu dus via een live-action film ontzettend groot gemaakt. Hij kreeg zijn superkrachten via kosmische straling.

Opnames van start?
De opnames schijnen al bijna van start te kunnen. We horen via de Sydney Morning Herald dat er een Marvel-film opgenomen zal worden in het land. De productie krijgt daarvoor een eenmalig belastingvoordeel van 24 miljoen dollar. Dat levert 4700 banen op in het land en werk voor zo'n 1200 lokale bedrijven.

Destin Daniel Cretton zal de film gaan regisseren. Het is tegelijk nog niet zeker wie de rol zal spelen. Naar het schijnt overweegt Marvel een Australisch hoofdpersoon.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik ken 'm niet, en een fysieke actieheld vind ik altijd minder boeiend. Maar wie weet. Want wie kende nou echt The Avengers heel goed voordat de films begonnen? Of the Guardians of the Galaxy?

Decepticon

Avatar

Naar het schijnt een Australisch hoofdpersoon?

Een Chinese Australiër? Want dit zou toch een compleet "Chinese" productie worden?

Goku32

Avatar

Ik ken deze hele personage niet, heb nooit van hem gehoord in de Marvel. Dus denk dat deze gaat floppen aan de kassa

Indieblade

Avatar

Ik weet niet wat ik kan verwachten en hoe goed deze film het zou kunnen doen. Heb ook nog nooit van Shang-Chi gehoord. Maarja aangezien 80% van de wereld ook nog nooit van Black Panther gehoord had voor die uitkwam en die film uiteindelijk ook mega-goed scoorde kan je nooit nooit zeggen..

Rafael11

Avatar

Goku32, ik denk dat het juist een groot succes gaat worden, vooral in China. Mits het wel een acteur van Aziatische afkomst is.

Rafael11

Avatar

Goku32, ik denk dat het juist een groot succes gaat worden, vooral in China. Mits het wel een acteur van Aziatische afkomst is.

FilmVirtuoso

Avatar

Ben erg benieuwd naar deze superheld. Nog niet eerder van gehoord. Marvel zette in Doctor Strange al een prachtige Aziatische sfeer neer. Hopelijk trekken ze dit door in deze film. Voor Thor: Ragnarok zijn overigens ook een aantal scènes in Brisbane gefilmd. Prachtige steden en natuur daar, dus kom maar op!

Xenolicker

Avatar

Ja, lijkt me wel goed dat zo'n soort film ook in het verre oosten wordt geschoten.

NieuwsFilm

meest populair