Eerste trailer nieuwe 'The Addams Family'!

Eerste trailer nieuwe 'The Addams Family'!

Nog dit jaar in de bioscoop.

Hieronder zie je de eerste trailer voor de animatiefilm The Addams Family, gebaseerd op de comics van Charles Addams. Ondanks dat dit lange tijd een stop-motion film moest worden geregisseerd door Tim Burton, is het nu een 3D-animatiefilm, van de makers van Sausage Party.

In de animatiefilm van Greg Tiernan en Conrad Vernon wordt het leven van de familie Addams toch best lastig als ze te maken krijgen met een verraderlijke, hebzuchtige en sluwe reality-tv-presentator. Ook bereiden ze zich voor op de komst van meer familieleden om een groot feest te vieren.


Met stemmen voor Oscar Isaac (Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Finn Wolfhard (Pugsley Addams), Nick Kroll (Uncle Fester), Bette Midler (Grandmama) en Allison Janney (tv-presentator Margaux Needler) heeft de animatiefilm een mooie reeks namen aan boord.

Vanaf 5 december draait The Addams Family in de Nederlandse bioscoopzalen, ongetwijfeld ook met een Nederlandstalige versie. Hieronder het bijhorende affiche voor de film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair