De Phoenix barst los in duistere poster 'X-Men: Dark Phoenix'

Bijna is het zover en draait een van de laatste X-Men films in de bioscoop.

In een nieuwe poster voor X-Men: Dark Phoenix zien we dat Jean Grey (Sophie Turner) de Phoenix Force helemaal laat gaan. Het is een behoorlijk duistere motion poster, die duidelijk maakt dat het zo begripvolle personage verandert in een behoorlijk kwaadaardige vrouw.

Deze zomer draait, na wat tegenslagen, Dark Phoenix in de bioscoop. Het is een van de laatste X-Men films, want hierna nemen Marvel Studios en Disney het over van Fox. Dat betekent dat alles uit het verleden gewist wordt en zeer waarschijnlijk ook dat de X-Mannen en -Vrouwen tijdelijk met vakantie gaan. Afijn, eerst krijgen we deze film nog te zien.

Het verhaal
Dark Phoenix is het verhaal van de Phoenix Force. Jean Grey wordt tijdens een missie in de ruimte geraakt door kosmische straling. Daardoor komt er iets los in haar dat haar verandert in de Phoenix Force, een kwaadaardige macht die erop uit is om iedereen te doden. Dat heeft grote gevolgen, en het vormt voor de X-Men het moment om te kiezen tussen een van hun eigen teamgenoten en de mensheid. Het voortbestaan van de mens komt vooral ook op het spel te staan als er een invasie van buitenaardse wezens plaatsvindt.

Vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair