Pamela Anderson gaat uit haar bol op Twitter na arrestatie Wikileaks-oprichter Julian Assange

Anderson wordt al een tijdje gekoppeld aan Assange.

Donderdagmiddag werd Wikileaks-oprichter Julian Assange gearresteerd. Zijn goede vriendin en actrice Pamela Anderson (Baywatch, Scary Movie 3) reageerde woedend op het nieuws. Volgens Anderson zijn de daden van de betrokken landen 'walgelijk', zo schrijft zij op Twitter.

"Ik ben in shock", reageert Pamela Anderson (51) op het nieuws van de arrestatie van Julian Assange. De reactie van Anderson is niet opmerkelijk, want zij schijnt goed bevriend te zijn met de grote man achter Wikileaks. Sommige roddelbladen beweerden ook dat Anderson en Assange meer zouden zijn dan alleen vrienden. Anderson heeft momenteel echter een relatie met voetballer Adil Rami, dus die geruchten lijken niet te kloppen.

Helemaal los
Anderson gaat op Twitter helemaal los tegen de landen die betrokken waren bij de arrestatie. "Jullie zijn het slaafje van Amerika en proberen gewoon de aandacht af te leiden van die enorme Brexit-onzin van jullie", roept Anderson over Engeland, waar Assange verbleef. "De Amerikaanse president is een giftige lafbek", vervolgt ze. "Jullie zijn wrede duivels, leugenaars en zullen rotten".

Politiek asiel opgeheven
Assange hield zich schuil in de ambassade van Ecuador in Londen. Hij verbleef daar al zeven jaar. De regering van Ecuador hief deze week echter het politiek asiel van Assange op nadat hij zich niet aan de voorwaarden zou hebben gehouden. De Verenigde Staten hebben om zijn uitlevering gevraagd. In dat land wordt Assange beschuldigd van hacking.




NieuwsFilm

meest populair