Celebrity

Lichaamsverandering David Harbour zorgde voor problemen productie 'Hellboy'

Hij paste niet meer in zijn bodysuit.

door Jeffrey Kouters om 13:39 in Celebrity
Hollywoodster David Harbour moest binnen negen weken in vorm zijn voor zijn rol in Hellboy. Dat heeft zijn personal trainer onthuld in een interview met TMZ. Vlekkeloos verliep die missie niet, want Harbours lichaamsverandering leidde tot wat spanningen met een productiemaatschappij.

David Harbour (44) heeft flink moeten trainen om eruit te zien als de rode demon Hellboy. Zijn trainer Don Saladino heeft in een interview met roddelwebsite TMZ meer verteld over dat proces. "Na zijn eerste telefoontje moesten we eigenlijk direct aan de slag", vertelt Saladino. "David haalde een foto tevoorschijn van een Olympische sporter, echt een beest", vervolgt hij. Volgens Saladino wilde Harbour er precies zo uitzien. "Dat lichaam kwam al aardig in de buurt van dat van Hellboy".

Problemen
Harbour had het voordeel dat hij een prothetische pak in de film draagt om sommige spieren te vergroten. In het begin had Harbour wel last van rugproblemen, maar volgens Saladino wist een speciale training die op te lossen. Die training zorgde alleen wel weer voor wat andere zorgen. "Op een gegeven moment kregen we een telefoontje van de productiemaatschappij, omdat zij bang waren dat David zijn pak niet meer aan zou krijgen". De oplossing? Een minder strak dieet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair