Opnieuw problemen 'Bond 25': Daniel Craig vraagt 'Star Wars'-actrice om script bij te schaven

Opnieuw problemen 'Bond 25': Daniel Craig vraagt 'Star Wars'-actrice om script bij te schaven

Het script is niet goed genoeg volgens Craig.

Hoewel er onlangs al enkele scènes werden gefilmd in Noorwegen, moeten de echte opnames van Bond 25 nog beginnen. Acteur Daniel Craig schijnt alleen niet tevreden te zijn met het script en daarom heeft hij actrice Phoebe Waller-Bridge gevraagd om het op te poetsen. Heeft dit gevolgen voor de productie?

Hoofdrolspeler Daniel Craig vindt het script voor zijn laatste avontuur als spion James Bond - het nog titelloze Bond 25 - niet goed genoeg, zo weet The Observer te melden. Craig zou daarom de Britse actrice en schrijfster Phoebe Waller-Bridge, bekend van haar rol als droid L3-37 in Solo: A Star Wars Story en haar serie Fleabag, persoonlijk hebben verzocht om het script te herschrijven.

Meer leven in de brouwerij
Waller-Bridge zou het scenario 'levendiger' moeten maken met haar kenmerkende humor en eigenzinnige schrijfstijl. De laatste versie van het script werd geschreven door Scott Z. Burns (Contagion) en zijn verhaal zou té serieus zijn. Waller-Bridge heeft overigens ervaring met het genre. Zo bedacht ze onder meer de spionagereeks Killing Eve. Het is niet bekend of de productie nu moet worden uitgesteld.


Bond 25, geregisseerd door Cary Fukunaga (Beasts of No Nation), moet in april volgend jaar in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair