Algemeen

Opnieuw problemen 'Bond 25': Daniel Craig vraagt 'Star Wars'-actrice om script bij te schaven

Het script is niet goed genoeg volgens Craig.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Hoewel er onlangs al enkele scènes werden gefilmd in Noorwegen, moeten de echte opnames van Bond 25 nog beginnen. Acteur Daniel Craig schijnt alleen niet tevreden te zijn met het script en daarom heeft hij actrice Phoebe Waller-Bridge gevraagd om het op te poetsen. Heeft dit gevolgen voor de productie?

Hoofdrolspeler Daniel Craig vindt het script voor zijn laatste avontuur als spion James Bond - het nog titelloze Bond 25 - niet goed genoeg, zo weet The Observer te melden. Craig zou daarom de Britse actrice en schrijfster Phoebe Waller-Bridge, bekend van haar rol als droid L3-37 in Solo: A Star Wars Story en haar serie Fleabag, persoonlijk hebben verzocht om het script te herschrijven.

Meer leven in de brouwerij
Waller-Bridge zou het scenario 'levendiger' moeten maken met haar kenmerkende humor en eigenzinnige schrijfstijl. De laatste versie van het script werd geschreven door Scott Z. Burns (Contagion) en zijn verhaal zou té serieus zijn. Waller-Bridge heeft overigens ervaring met het genre. Zo bedacht ze onder meer de spionagereeks Killing Eve. Het is niet bekend of de productie nu moet worden uitgesteld.


Bond 25, geregisseerd door Cary Fukunaga (Beasts of No Nation), moet in april volgend jaar in de bioscopen verschijnen!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CaptainCab

Avatar

Krijg het gevoel dat Craig continue moeilijk doet om de boel maar een beetje te kutten, aangezien hij eigenlijk helemaal niet in deze film wil meespelen

GreenHornet

Avatar

het zou een bak zijn als Craig zelf opstapt

Spider-fan

Avatar

Bond moet wel humor hebben inderdaad. Het moet niet doorslaan naar komedie, maar de films hebben vanaf het begin altijd humor gehad. Het personage Bond kijkt in de films altijd met humor (en sarcasme) naar alles wat er in zijn wereld gebeurt. De films zijn ook larger-than-life en hebben zulke overdreven elementen gehad van tijd tot tijd, dat humor haast wel nodig is om het te relativeren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair