Chris Hemsworth in de nieuwe film van Kevin Smith 'Jay and Silent Bob Reboot'

Chris Hemsworth in de nieuwe film van Kevin Smith 'Jay and Silent Bob Reboot'

De acteur heeft het maar druk.

Chris Hemsworth is een druk man ; de Thor acteur zal binnenkort dan eindelijk te zien zijn in Avengers: Endgame, dé blockbuster van het jaar, waarvan verwacht wordt dat deze de nodige records gaat verbrijzelen. De kans is groot dat dit de laatste film zal zijn voor nogal wat Avengers; het is dus ook nog niet zeker of Hemsworth na Endgame nog te zien zal zijn als de dondergod, of dat hij erna op zoek moet naar nieuwe projecten. Wat het ook wordt, de acteur heeft al getekend voor een nieuwe film.

Zo zal hij namelijk een rol gaan spelen in de film van Kevin Smith, genaamd Jay and Silent Bob Reboot. Het is een sequel op de 2001 film Jay and Silent Bob Strike Back, dat tevens de eerste keer was dat het bekende duo Jason Mewes en Kevin Smith in een en dezelfde film te zien was. Hemsworth voegt zich toe aan een al indrukwekkende cast; zo zullen ook Joe Manganiello, Rosario Dawson en Jason Lee in de film te zien zijn.

Hemsworth erg tevreden
De acteur deelde het nieuws zelf op sociale media; zo postte hij op zijn Instagram pagina meerdere foto's van hem en Smith, met de tekst: ''Dé man, dé mythe, dé legende. Ik ga werken met de enige echte Kevin Smith! Ik ben gigantisch enthousiast en kijk hier erg naar uit!'' De film zal waarschijnlijk nog dit jaar te zien zijn, net zoals Men in Black International, waarin Hemsworth de hoofdrol speelt.

NieuwsFilm

meest populair