Mark Ruffalo streamde per ongeluk 'Thor: Ragnarok' tijdens première

Door de belangrijkste bioscoopregel te vergeten: Je telefoon uitzetten!

Castleden van het Marvel Cinematic Universe worden nauwlettend in de gaten gehouden als het aankomt op interviews over toekomstige films. Men wil koste wat het kost spoilers vermijden, maar soms lukt dat niet altijd. Een absolute recordhouder is wat dat betreft Mark Ruffalo die op de première van Thor: Ragnarok onbedoeld één van zijn beste blunders heeft begaan.

Tijdens een recent interview met Entertainment Weekly hadden de overige castleden van het aanstormende Avengers: Endgame de grootste lol toen Ruffalo nogmaals herinnerd werd aan zijn 'foutje' in 2017.

De acteur streamde zichzelf op Instagram Live om de fans een voorproefje te geven. Maar toen de film eenmaal begonnen was, vergat hij de livestream uit te zetten, waardoor fans wereldwijd getrakteerd werden op enkele geluidsfragmenten van de 17e Marvelprent.

Achteraf een briljante actie
Thor-collega Chris Hemsworth vulde aan dat het 'foutje' achteraf geniaal heeft uitgepakt. "Mark was natuurlijk niet bepaald opgewonden om de volgende dag naar zijn werk te gaan en verwachtte op zijn minst een streng gesprek". Maar dat was niet wat er gebeurde. "Iedereen feliciteerde en knuffelde me. Het bleek dat de fans op Instagram razend enthousiast waren over wat ze gehoord hadden en de film kreeg meer persaandacht dan we hadden durven dromen", aldus Ruffalo.

De ontvangst, zowel financieel als kritisch, was er in ieder geval ook niet minder om. Thor: Ragnarok haalde uiteindelijk een waanzinnige box-office score van bijna 900 miljoen dollar. Het afsluitende Avengers: Endgame, waarin Ruffalo opnieuw te zien zal zijn als het personage 'Bruce Banner/The Hulk', debuteert over 10 dagen in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair