Algemeen

Nieuwe moordpop Chucky uit nieuwe 'Child's Play' volledig onthuld!

Met de stem van Star Wars-acteur Mark Hamill.

door Bram de Groot om 05:56 in Algemeen
De afgelopen maanden kregen we via een eerste promo-afbeelding en de eerste trailer een blik op Chucky, de moordende pop uit de Child's Play-franchise. Nu krijgen we via studio's United Artists Releasing en Orion Pictures en Mark Hamill een eerste goede blik op de moordpop.

Het over een paar maanden te verschijnen Child's Play is de reboot van de reeks die werd gestart door de gelijknamige horrorfilm Child's Play uit 1987. De nieuwe film wordt zonder medewerking en steun van bedenker Don Mancini gemaakt. Het zijn IT-producenten David Katzenberg en Seth Grahame-Smith die aan de haal gaan met Chucky, die dit keer de stem krijgt van Hamill.

Buddi
Hieronder zie je een blik op de pop Buddi, die in de film uiteraard de naam Chuck krijgt. In de originele film was de speelgoedpop een Good Guy Dolls. Buddi verwijst naar de bestaande pop 'My Buddy' waarop de Good Guy Dolls werden gebaseerd. Deze Buddi-versie wordt overigens hi-tech, met allerlei moderne snufjes.


Nieuwe trailer volgt snel!
In Child's Play van Lars Klevberg (Polaroid), met een vergelijkbaar verhaal als in het origineel, zijn er rollen voor Gabriel Bateman (jarige job Andy Barclay), Aubrey Plaza (moeder Karen) en Brian Tyree Henry (detective Mike Norris). Later deze week een nieuwe trailer. Hieronder de reeds verschenen beelden.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Geen interview met Hamill waarin hij zegt dat hij het anders had gedaan?

RoberPaulsen

Avatar

Die pop ziet er veel te lief uit

GreenHornet

Avatar

pop ziet er te perfect uit

Decepticon

Avatar

Wat is de volledige onthulling dan? Want ik zie hem maar half. Dit werd een half jaar geleden ook al onthult.

Spider-fan

Avatar

En gaat de film over de zoektocht naar Chucky die zich op een eiland heeft teruggetrokken en zegt: 'It's time for the Good Guys to end.'
En als men hem een mes komt brengen, gooit hij dat achteloos achter zich neer?

nieuwslaatste nieuws

meest populair