Celebrity

'Rocketman' acteur Richard Madden heeft geen enkele moeite met seksscenes

Of het met een man of een vrouw is, de acteur snapt de ophef niet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 12:37 in Celebrity
Biopics over muzikanten zijn op dit moment erg in; de film Bohemian Rhapsody scoorde erg sterk, zowel onder het publiek als aan de box-office. Ook wist de film meerdere grote filmprijzen te winnen. We kunnen nu wachten op meer films over grote artiesten, zoals o.a. over David Bowie, Celine Dion en Elton John. Over de laatstgenoemde zullen we als eerste een film te zien krijgen, genaamd Rocketman, waarin Richard Madden een belangrijk aandeel heeft en waar hij zich nu over uitlaat.

De 32-jarige acteur heeft namelijk een seksscène moeten spelen met een andere acteur, iets wat sommige acteurs lastig vinden (en wat in China zelfs uit alle films wordt geknipt) maar Madden vindt dit geen enkel probleem: ''Ik snap niet echt waarom er altijd zoveel over te doen is. Ik zie er geen verschil in, met een vrouw of een man. Het enige verschil wat ik ondervind is dat de een misschien iets meer prikt vanwege zijn stoppelbaard, maar daar blijft het dan ook bij. Het is gewoon acteren''

Madden over zijn toekomst
De acteur, die ook al meerdere seks-scenes opnam voor series zoals Game of Thrones en The Bodyguard, weet niet wat de toekomst voor hem in petto houdt. Recentelijk zette hij nog een punt achter zijn relatie met actrice Ellie Bamber, en verhuisde van London naar Los Angeles. Zo zei Madden: ''Ik heb de nodige scripts te lezen, maar dat doe ik liever aan de rand van een zwembad dan in de regen''.

Sinds zijn verhuizing naar Los Angeles, is Madden meerdere keren gespot met 13 Reasons Why acteur Brandon Flynn, die een paar maanden geleden nog een relatie had met zanger Sam Smith. Of het meer is dan een vriendschap wilde Madden niet zeggen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik heb ook geen enkele moeite met zijn seksscenes.

Sparrow_LW

Avatar

tja, ieder mens zijn eigen smaak.... als hij er geen probleem mee heeft, prima... als een ander er wel een probleem mee heeft, ook prima.... laat iedereen in zijn eigen waarde, maar val een ander er niet mee lastig...

Steve-O

Avatar

Goede acteur, ik hoop dat hij met veel goede regisseurs samen gaat werken.
Ben erg benieuwd naar Rocketman en blij toe dat er een seks scène tussen hem en Egerton in zit. Ik vind het altijd zo'n onzin dat wanneer het om twee mannen gaat het of heel tam in beeld gebracht wordt of dat er geeneens een seks scène is. Goed dat daar verandering in komt.

Sunspot

Avatar

Die foto is van die Engelse serie, goeie serie, the bodyguard of zo, weet ech tniet meer, maar goed.

En kwam er na wat afleveringen pas achter dat hij natuurlijk Rob Stark was

nieuwslaatste nieuws

meest populair