Video

Speelgoed komt tot leven in volledige trailer 'Playmobil: The Movie'

Moeten ze al zenuwachtig worden bij Lego?

door Jan-Peter Rook om 13:24 in Video
Eind vorig jaar verscheen de eerste teaser trailer van Playmobil: The Movie, gebaseerd op het gelijknamige speelgoed bestaande uit een groot aantal plastic poppetjes met bijbehorende accessoires. Nu hebben de makers ook een volwaardige trailer online gezet. Wat denken jullie? Wordt dit net zo'n succes als de Lego-films?


Wanneer haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil, moet Marla (Anya Taylor-Joy) er achteraan om hem weer thuis te brengen. Tijdens haar epische reis langs wervelende nieuwe werelden, slaat Marla de handen ineen met enkele onconventionele maar heroïsche helden, zoals de gladde foodtruckchauffeur Del, de charismatische geheim agent Rex Dasher (Daniel Radcliffe), een hartelijke robot die nergens thuishoort en een extravagante goede fee.

De rest van de stemmencast bestaat uit Jim Gaffigan, Adam Lambert, Kenan Thompson en Meghan Trainor. De regie is in handen van Lino DiSalvo, die zijn debuut maakt maar wel al bij Disney werkte aan grote animatiefilms als Bolt, Tangled en Frozen.

Playmobil: The Movie komt in Nederland uit op 7 augustus.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Meeliften op het Lego succes? The Lego Movie was puur, helemaal volledig van Lego, maar ik zie hier gebogen armpjes *afvragende smiley*

Sparrow_LW

Avatar

Ik geef ze geen ongelijk om het te proberen, maar denk niet dat het succes van Lego Movie wordt gehaald... waarop baseer ik dat? nergens op, onderbuikgevoel.... Smiley face

adofmirosch

Avatar

Beetje flauw dat de zelfde locaties uit de lego movie (wilde westen middeleeuwen) er in voor komen.
Veder lijkt het me wel een leuk filmpje om eens te zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair