Algemeen

'Bumblebee' regisseur Travis Knight gaat de 'The Six Billion Dollar Man' maken

Komt het nu dan eindelijk goed?

door Wouter Drummen om 11:55 in Algemeen
Regisseur Travis Knight, bekend van Kubo and the Two Strings en de Transformers film Bumblebee, heeft zijn volgende project gevonden: voor Warner Bros. gaat hij namelijk de film The Six Billion Dollar Man maken. De film staat al jarenlang in de steigers; zo was deze al gepland voor eind 2017, maar vanwege het drukke schema van hoofdrolspeler Mark Wahlberg liep het project telkens weer vertraging op. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Het project heeft meer downs dan ups gekend; de releasedatum werd meerdere malen verschoven en regisseurs Peter Berg en daarna Damián Szifrón verlieten beiden het project. Een jaar na Szifrón's vertrek is bekend gemaakt dat Knight zijn vervanger is, die er meteen werk van lijkt te maken. Het script dat Szifrón had geschreven wordt momenteel flink aangepast door de nieuwe schrijver Bill Dubuque, o.a. bekend van The Accountant en Ozark.

Warner Bros geeft Knight veel tijd
Ondanks het feit dat Knight The Six Billion Dollar Man heeft gekozen tussen de vele projecten die hem werden aangeboden en er meteen aan begonnen is, hoeft hij zich niet te haasten: Warner Bros heeft nog geen releasedatum op de film geplakt en geeft Knight genoeg tijd om de film te maken zoals hij dat wil.

Mark Wahlberg is nog steeds verbonden aan het project en zal Colonel Steve Austin spelen, een astronaut die zwaargewond raakt tijdens een ongeluk. Meerdere ledematen worden vervangen door bionische implantaten, waardoor hij gigantische krachten krijgt en besluit geheim-agent te worden.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Jeugdsentiment, maar heette toen The Six Million Dollar Man. De inflatie heeft behoorlijk toegeslagen. Destijds met Lee Majors in de hoofdrol was dit een populaire sf- annex actieserie. Ik ben bang dat het met Mark Wahlberg een flauwe actiekomedie gaat worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair