Celebrity

Verlaat Sophie Turner de filmwereld voor een héél andere baan?

De jonge actrice heeft het niet altijd even makkelijk gehad en is misschien toe aan iets anders.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 11:03 in Celebrity
Na een hele lang tijd wachten is het dan eindelijk zover; het laatste seizoen van Game of Thrones is er! Een van de grote sterren van de serie is Sophie Turner, die bij het handjevol castleden hoort dat er van het begin af aan al bij zit. Maar buiten de serie heeft de pas 23-jarige actrice het eveneens druk; zo zal ze binnenkort ook te zien zijn in de X-Men film Dark Phoenix. Toch geeft ze nu toe dat ze misschien de filmwereld in de nabije toekomst zal verlaten en wel om héél iets anders te gaan doen.

Dit liet ze weten tijdens de bekende talkshow Dr. Phil: ''Ik doe het wat rustiger aan. Ik heb dat ook nodig om me op mijn gezondheid te focussen. Ik heb wel de nodige 'press-tours' voor Game of Thrones en Dark Phoenix gepland, maar daar blijft het voorlopig even bij''. Ook biechtte de actrice op dat ze het op jongere leeftijd zeer lastig vond kritiek over zichzelf te lezen op het internet: ''Ik dacht vroeger veel aan zelfmoord. Ik heb mezelf nooit verwond, maar het is een soort van rare fascinatie die ik vroeger opgedaan heb. Al het negatieve dat ik over mezelf las maakte mijn depressie alleen maar erger; het werd steeds moeilijker''.

Hollywood verlaten en politieagente worden?
De jonge actrice liet weten misschien voor een totaal andere baan te gaan: ''Ik wil zoveel dingen doen, en niet alleen in de filmwereld. Zo wil ik echt héél erg graag een politieagente worden. Ik ben gefascineerd door criminaliteit, waarom mensen doen wat ze doen. De ondervragingen en dan iemand met woorden manipuleren om hem op te laten biechten wat hij of zij gedaan heeft. Dat interesseert me allemaal bovenmate!''

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Totdat ze ziet wat een politie agent verdient...
Dan zal ze genoegen nemen met een politie agent te spelen in een van haar volgende films

Moviemagic

Avatar

Ja, want in de echte wereld is een politieagent net zoals in de filmwereld.....*zucht.

Chrischzz

Avatar

Ben ik de enige die veel bekende acteurs maar dramatische zeurders vindt?

Tuurlijk kunnen pers en promotie campagnes druk en vervelend zijn. Maar daar staat aan de andere kant ook wel weer tegenover dat je bakken met geld hebt en dus wel de mogelijkheid hebt om er uit te stappen en lekker je rust te kunnen pakken.

Het grote deel van de werkende populatie kan dat allemaal niet zomaar.

Laat ze lekker blij zijn dat ze ene mooie carriere hebben en de mogelijkheden hebben die de meesten niet hebben.

Xenolicker

Avatar

Tja, het is het laatste 'Game of Thrones'-seizoen, de laatste 'X-Men'-film, 'Red Sonja' gaat niet door... wat moet ze anders?

Novarellum

Avatar

Wat een lading zure en ongepaste reacties hier.

Goku32

Avatar

Psycho-M ik wou het net zeggen voor dat salaris wilt niemand ze leven wagen inderdaad.

Mas7

Avatar

Totale miscasting als Jean Grey.

PRIME

Avatar

Jezus jongens,

Mag ze niet fantaseren over iets anders doen? Wat een kneiter zure reacties weer.

Er zijn genoeg acteurs / actrices die hun 'o zo geweldige carriere' hebben ingeruild voor ander werk.

Goov25

Avatar

Eens met Chrischzz. Elk mens zit soms niet lekker in z'n vel, heel veel tieners denken soms aan zelfmoord. Met zoveel geld en vrijheid kun je juist heerlijk ff stoppen met werken; of inderdaad iets compleet anders gaan doen. Van mij mag ze, doe waar je zin in hebt. En heel veel missen we er niet aan; als onderdeel van een grote cast zoals in GOT houdt ze zich best staande, maar zo'n goede actrice is het nou ook weer niet. Dus ga je gang Sophie!

Sunspot

Avatar

Lijkt me dan beter om een soort expert te worden of soort hulpverlener op dat gebied.

Sowieso gaat het niet werken als agente op straat natuurlijk haha. continu paparazzi achter de politiewagen aan, foto's, fans :D

Ang3l

Avatar

Ga dan in CSI spelen :P

kokosnoot

Avatar

Ze is 23 haha laat haar lekker dromen :)

Frietgezicht

Avatar

Ze mag oefenen in mijn caravan. Heb handboeien en alles.

nieuwslaatste nieuws

meest populair