Celebrity

Verlaat Sophie Turner de filmwereld voor een héél andere baan?

De jonge actrice heeft het niet altijd even makkelijk gehad en is misschien toe aan iets anders.

door Wouter Drummen om 11:03 in Celebrity
Na een hele lang tijd wachten is het dan eindelijk zover; het laatste seizoen van Game of Thrones is er! Een van de grote sterren van de serie is Sophie Turner, die bij het handjevol castleden hoort dat er van het begin af aan al bij zit. Maar buiten de serie heeft de pas 23-jarige actrice het eveneens druk; zo zal ze binnenkort ook te zien zijn in de X-Men film Dark Phoenix. Toch geeft ze nu toe dat ze misschien de filmwereld in de nabije toekomst zal verlaten en wel om héél iets anders te gaan doen.

Dit liet ze weten tijdens de bekende talkshow Dr. Phil: ''Ik doe het wat rustiger aan. Ik heb dat ook nodig om me op mijn gezondheid te focussen. Ik heb wel de nodige 'press-tours' voor Game of Thrones en Dark Phoenix gepland, maar daar blijft het voorlopig even bij''. Ook biechtte de actrice op dat ze het op jongere leeftijd zeer lastig vond kritiek over zichzelf te lezen op het internet: ''Ik dacht vroeger veel aan zelfmoord. Ik heb mezelf nooit verwond, maar het is een soort van rare fascinatie die ik vroeger opgedaan heb. Al het negatieve dat ik over mezelf las maakte mijn depressie alleen maar erger; het werd steeds moeilijker''.

Hollywood verlaten en politieagente worden?
De jonge actrice liet weten misschien voor een totaal andere baan te gaan: ''Ik wil zoveel dingen doen, en niet alleen in de filmwereld. Zo wil ik echt héél erg graag een politieagente worden. Ik ben gefascineerd door criminaliteit, waarom mensen doen wat ze doen. De ondervragingen en dan iemand met woorden manipuleren om hem op te laten biechten wat hij of zij gedaan heeft. Dat interesseert me allemaal bovenmate!''

nieuwslaatste nieuws

meest populair