Algemeen

Nick Fury heeft gemene rol in 'Spider-Man Far From Home'

Het blijft gissen waarom we Samuel L. Jackson in de film zien.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren plaatsten we nieuwe foto's uit Spider-Man Far From Home. Op één van die foto's waren drie weggevaagde personages uit Avengers: Infinity War te zien. Zij keren echter weer terug in de tweede solofilm. Hoe weten we nog niet. Wel is iets meer duidelijk over Nick Fury en zijn relatie met Peter Parker.

In Far From Home zien we het duo Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) weer samen. Zij zullen op een bepaald moment de hulp inschakelen van Peter Parker (Tom Holland). Als Spider-Man zal hij problemen moeten oplossen die opduiken in verschillende steden in Europa. Regisseur Homecoming-regisseur Jon Watts over de rol van Fury, in gesprek met USA Today:


"Als Tony de ondersteunende gave oom is, is Fury is meer de gemene nieuwe stiefvader. Fury herkent zichzelf niet in Peter Parker. Fury ziet Peter Parker als een troef die hij nodig heeft, en eentje die nog te veel bezig is met een hoop problemen op de middelbare school. Een deel van mijn pitch voor de allereerste film gaf Nick Fury een rol en maakte van hem de gemene invalmeester."

Mysterio en reshoots
Uiteraard heeft in Far From Home ook Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals) een belangrijke rol, als de slechterik Mysterio. Wat zijn rol is zien we sowieso vanaf begin juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Overigens vinden er nu ook reshoots plaats voor de film.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Mooi, hopen maar dat T. Stark er even niet in zit.

Sowieso wil ik juist bij Spiderman zelfs liever niemand van het MCU zien, had in deel 1 moeten gebeuren.

Zien hoe hij alles ontdekt, uitzoekt en dan later pas met de rest.

maar nee, moest Stark zijn erbij, met al die tech.

Ereptile

Avatar

Mjah ik vind eigenlijk ook dat het MCU iets TE veel in de Spider-Man films zit. Maar als dat de deal met Sony is, waardoor Spider-Man in het MCU kan zijn...

De oude Sam Raimi Spider-Man films vind ik nog steeds geweldig en die hadden weinig tot geen referenties naar andere personages (behalve Dr. Strange).

Goku32

Avatar

Sunspot spiderman komt al best snel bij de advengers als je de strips hebt gelezen. Hij is dan de funny guy die doet wat doe wilt. En zit dan altijd fury te irriteren ook.

Sunspot

Avatar

^

Jawel, maar had liever gezien dat er minstens 1 film was waar dat niet zo was, dus de 1e film met Tom Holland.

Had zoveel vetter kunnen zijn, echt zien hoe hij alles zelf ontdekt en zo.

Gewoon minimaal 1 film, had ook zo moeten zijn, begrijp de deal wel, daarom stopten ze ook dik Iron Man erin, had een veel te grote rol, impact met zijn tech, ging nergens meer over.

Wilde dat juist totaal niet zien en dan ook nog al die kinderen om hem heen, veel te veel screentime!

Had juist meer een noob willen zien op school, krachten ontdekkend, dingen uitvinden voro zichzelf Smiley face.

En dan pas Shield/Stark, had zelfs aan het einde van film kunnen komen, of after credit.

Was zoveel beter geweest, dat is ook een reden waarom ik die film helemaal niet goed vind, hinderlijk zelfs. Tom Holland zelf is wel goed.

nieuwslaatste nieuws

meest populair