Nick Fury heeft gemene rol in 'Spider-Man Far From Home'

Het blijft gissen waarom we Samuel L. Jackson in de film zien.

Gisteren plaatsten we nieuwe foto's uit Spider-Man Far From Home. Op één van die foto's waren drie weggevaagde personages uit Avengers: Infinity War te zien. Zij keren echter weer terug in de tweede solofilm. Hoe weten we nog niet. Wel is iets meer duidelijk over Nick Fury en zijn relatie met Peter Parker.

In Far From Home zien we het duo Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) weer samen. Zij zullen op een bepaald moment de hulp inschakelen van Peter Parker (Tom Holland). Als Spider-Man zal hij problemen moeten oplossen die opduiken in verschillende steden in Europa. Regisseur Homecoming-regisseur Jon Watts over de rol van Fury, in gesprek met USA Today:


"Als Tony de ondersteunende gave oom is, is Fury is meer de gemene nieuwe stiefvader. Fury herkent zichzelf niet in Peter Parker. Fury ziet Peter Parker als een troef die hij nodig heeft, en eentje die nog te veel bezig is met een hoop problemen op de middelbare school. Een deel van mijn pitch voor de allereerste film gaf Nick Fury een rol en maakte van hem de gemene invalmeester."

Mysterio en reshoots
Uiteraard heeft in Far From Home ook Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals) een belangrijke rol, als de slechterik Mysterio. Wat zijn rol is zien we sowieso vanaf begin juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Overigens vinden er nu ook reshoots plaats voor de film.



NieuwsFilm

meest populair