Celebrity

Charlize Theron: 'Mijn zoon (7) is een transgender'

Theron voedt haar zoon op als een meisje.

door Jeffrey Kouters om 10:32 in Celebrity
Hollywoodactrice Charlize Theron (Gringo, Atomic Blonde) heeft in een persoonlijk interview met Daily Mail bevestigd dat zij haar oudste kind, Jackson (7), opvoedt als een meisje. Die geruchten gaan al langer, omdat Jackson meermaals in meisjeskleding is gespot. "Ze wist dit al sinds ze drie was", aldus Theron.

Charlize Theron (43) heeft twee adoptiekinderen. Er verschijnen al jaren foto's waarop haar oudste kind Jackson, die geboren is als een jongen, te zien is in jurken en met lang, gevlochten haar. "Ik dacht ook dat ze een jongen was", vertelt Theron aan Daily Mail. "Totdat ze naar me toe kwam, ze was toen drie jaar oud, en zei dat ze dat niet was". Jackson heeft dus zelf aangegeven door het leven te willen gaan als meisje.

Moederlijke steun
De van oorsprong Zuid-Afrikaanse actrice kan haar kind hierbij niet anders dan steunen. "Ze zijn geboren zoals ze zijn en zijn vrij om tijdens het opgroeien zelf uit te vinden wie ze precies willen zijn", vertelt ze over haar kroost. "Dat is niet aan mij om te bepalen". Volgens Theron is het vooral haar taak om te zorgen dat haar kinderen opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving. "Ik wil ze zien schitteren", aldus Theron.

nieuwslaatste nieuws

meest populair