Celebrity

Charlize Theron: 'Mijn zoon (7) is een transgender'

Theron voedt haar zoon op als een meisje.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 10:32 in Celebrity
Hollywoodactrice Charlize Theron (Gringo, Atomic Blonde) heeft in een persoonlijk interview met Daily Mail bevestigd dat zij haar oudste kind, Jackson (7), opvoedt als een meisje. Die geruchten gaan al langer, omdat Jackson meermaals in meisjeskleding is gespot. "Ze wist dit al sinds ze drie was", aldus Theron.

Charlize Theron (43) heeft twee adoptiekinderen. Er verschijnen al jaren foto's waarop haar oudste kind Jackson, die geboren is als een jongen, te zien is in jurken en met lang, gevlochten haar. "Ik dacht ook dat ze een jongen was", vertelt Theron aan Daily Mail. "Totdat ze naar me toe kwam, ze was toen drie jaar oud, en zei dat ze dat niet was". Jackson heeft dus zelf aangegeven door het leven te willen gaan als meisje.

Moederlijke steun
De van oorsprong Zuid-Afrikaanse actrice kan haar kind hierbij niet anders dan steunen. "Ze zijn geboren zoals ze zijn en zijn vrij om tijdens het opgroeien zelf uit te vinden wie ze precies willen zijn", vertelt ze over haar kroost. "Dat is niet aan mij om te bepalen". Volgens Theron is het vooral haar taak om te zorgen dat haar kinderen opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving. "Ik wil ze zien schitteren", aldus Theron.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Hele mooie warme gedachte en bedoeling van theron.

Maar om een kindje van die leeftijd al een transgender te noemen, lijkt me een beetje overdreven eigenlijk.

Ik heb me vroeger ook wel eens opgemaakt met make-up en speelde met barbie poppen.

Hyenas

Avatar

Ik hoop dat er een wereld komt waar transgenders kunnen leven zonder discriminatie en geweld. Dat hoop ik oprecht, maar om nou kinderen te sturen richting dit gedrag vind ik echt niet kunnen.

Wilskracht

Avatar

Weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Er loopt genoeg volk in Hollywood rondt om dit soort dingen te misbruiken als een soort gimmick. Weet nog niet of Charlize Theron bij dit volk te scharen valt

Frietgezicht

Avatar

Respecteerde mijn moeder op die leeftijd maar al mijn keuzes want dan zat ik de hele dag tekenfilms te kijken met bakken vol snoep. Op die leeftijd wilde ik voetballer en astronaut worden en trouwen met mijn moeder.

Jaws

Avatar

3 jaar ????????

GreenHornet

Avatar

Je moeten kinderen geen stempel geven op die leeftijd.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ze zegt dat haar kind het zelf aangeeft. Da s iets anders dan een keer mama’s schoenen aandoen. Alleen weer jammer om dat in de media te gooien.

Devenace

Avatar

Er gaat niks boven een stel lekkere dikke tieten in je bek en een zurig....

Sunspot

Avatar

Beejte jong, kan zo weer veranderen toch.

Maar goed, het kan makkelijker, die 'dochter' zal sowieso in een meer beschermende omgeving leven, genoeg geld voor alles, is toch wel een verschil, maakt het makkelijker.

Paulusie

Avatar

Kijk eens een keer naar 'hij is een zij' mensen. Oordelen van een afstand is makkelijk.
Ik vindt Charlize er heel goed aan doet,respect! En als het kind het zelf aangeeft, ze zal heus niet over één nacht ijs gaan.

Moviemagic

Avatar

Het wordt steeds gekker.

Artificialis

Avatar

Kinderen op 3 jarige leeftijd zelf laten bepalen of ze een jongen of een meisje zijn.. Wat is de volgende stap? De piemel laten weghalen zodra een 3 jarig kind dat wilt? Waarom niet meteen stemrecht joh? Wat kinderen van 3 jaar willen moet je vooral zeer serieus nemen...

xaid

Avatar

Dit gaat te fur

Civilian Supreme

Avatar

Slaat nergens op, tuurlijk kan het zo zijn maar een kind weet op die leeftijd niks zeker. Niet gelijk aanmoedigen als het kind deze gedachtes misschien maar tijdelijk heeft en al helemaal niet benadrukken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair