Algemeen

'Spider-Man: Far From Home' is de laatste film in Marvels Phase 3, niet 'Avengers: Endgame'!

Dit komt toch onverwacht.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat Phase III in het Marvel Cinematic Universe (MCU) de afronding zou zijn van de 'Infinity Saga'. Nu blijkt dat niet Avengers: Endgame, maar Spider-Man Far From Home de derde fase definitief eindigt.

Dit nieuws heeft Marvel Studios-baas Kevin Feige onthuld tegenover een Koreaanse partij. Na een snelle vraag zei Feige over Far From Home dat deze "het einde is van de derde fase". Daarbij gaf hij ook aan dat het de eerste keer is dat hij dit heeft gezegd.

Far From Home toont waarschijnlijk de gevolgen
Het lijkt er nu op dat Spider-Man: Far From Home vooral uitleg gaat geven over de impact van Avengers: Endgame. Hiermee wordt de tweede Spider-Man film in het MCU eigenlijk een soort van verlengde epiloog.

Overigens eindigde Phase II in 2015 ook niet met een Avengers-film. Avengers: Age of Ultron werd nog gevolgd door Ant-Man, waardoor Captain America: Civil War de start bleek van Phase III.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JesseG79

Avatar

Captain Marvel: Civil War? Bedoel je niet The Avengers of the Galaxy Vol.2? of Iron Panther? Flauw Grapje..i know...weten we wel weer dat spinneman weer leeft! Ben benieuwd wie ze allemaal van de payroll bij Disney gaan schrappen...

Decepticon

Avatar

Slechtste idee ooit weer, net zoals met Ant-Man in Phase 2.
Ik snap echt daadwerkelijk niet waarom ze dit doen, dan hadden ze Avengers ook niet End Game moeten noemen.

Iedereen weet wel dat er een nieuwe Phase met films komt, de gevolgen van End Game kunnen gewoon in Phase 4 behandeld worden.
Iron Man 3 is toch ook niet de afsluiter van Phase 1?!!

Is er niemand bij Marvel die dit ook niet stom vindt? De Russo's bijvoorbeeld? Lijkt me dat zij dit ook enigszins vinden, zij en Kevin Feige lopen een jaar aan te kondigen dat End Game de culminatie is van al alle voorgaande films!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Mij stoort het voor geen meter. Ik vind het vreemd, maar het stoort me niet.

lamoteg

Avatar

Maakt toch niet uit, Hadden misschien een plaats over in de phase3 dvd box.

draganta

Avatar

Ah je zet ze nog steeds zoals je zelf wil. Bij mij is Avengers einde fase 1, Civil War einde fase 2, Endgame einde fase 3. Oprichting Avengers, val Avengers, herrezen Avengers.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik zag laatst op YouTube een filmpje van John Campea waarin iemand hem vroeg of Endgame nog op Blu-ray zou uitkomen, of dat ze die gingen houden als marketingstunt voor de lancering van Disney+. John betwijfelde dat maar stelde wel dat als de film dichter bij de start van Disney+ uit zou komen dat dit een mogelijkheid kon zijn om hun streamingdienst extra aanlokkelijk te maken. En nu is ineens Far from Home het einde van Phase 3 en dus de Infinity Saga ipv Endgame. Dat is wel zeer opmerkelijk te noemen want tegen dat Far from Home op Blu-ray zou verschijnen wordt Disney+ gelanceerd. Zouden ze echt die marketingstrategie in gedachten hebben? Iedereen willen lokken met de Infinity Saga?

Master Of Films

Avatar

ZaphodBeeblebrox "Dat is wel zeer opmerkelijk te noemen want tegen dat Far from Home op Blu-ray zou verschijnen wordt Disney+ gelanceerd."
Nog opmerkelijker. De Blu-ray uitgave van Spider-Man Far From Home wordt verspreid door Sony Pictures Home Entertainment. Geen enkele afdeling van Disney heeft niks met te maken met distributie van Spider-Man Far From Home. Dus wat heeft Sony met Disney+ te maken. Juist. Helemaal niks.

ZaphodBeeblebrox "Iedereen willen lokken met de Infinity Saga?"
Infinity Saga is Phase1,2 en 3. Dan moeten ze ook naar Netflix toe, want alleen daar is The Incredible Hulk en Spider-Man:Homecoming te zien.
Beide MCU films zijn niet van Marvel Studios.

nieuwslaatste nieuws

meest populair