Regisseurs 'Avengers: Endgame' willen Kraven the Hunter & Doctor Doom introduceren in MCU

Deze slechteriken wil iedere fan wel zien in de toekomstige films.

Volgende week verschijnt Avengers: Endgame, de volgende en voorlopig ook laatste Marvel-blockbuster van het regieduo Anthony en Joe Russo. Toch denken zij ook aan de toekomst van Marvels filmuniversum. Zo hopen de Russo's dat Kraven the Hunter en Doctor Doom snel geïntroduceerd worden in de films.

Bekijk de afbeelding
Anthony en Joe Russo zijn momenteel volop bezig met het promoten Endgame. SYFY vroeg hen welke slechteriken zij graag nog zouden willen zien op het witte doek. "Ik zou Kraven the Hunter graag willen zien, omdat ik die verhaallijn echt geweldig vind", antwoordt Joe Russo.

Kraven is een bekende vijand van Spider-Man. Dat bemoeilijkt de zaak wel enigszins. De rechten zijn namelijk in handen van Sony. Voorlopig lijkt de kans klein dat Kraven naar het Marvel Cinematic Universe komt. Sony werkt namelijk aan een eigen solofilm rondom de gemene jager.

Doctor Doom
Gelukkig bezit Marvel sinds kort, dankzij de overname van Fox, wél de rechten van de ultieme Fantastic Four-slechterik Doctor Doom. Hij blijkt ook hoog op het lijstje van de Russo's te staan. "Ik vind de Shakespeare-achtige mythologie die achter hem zit gewoon tof", legt Joe Russo uit.

"In de comics zijn vele interpretaties van Doctor Doom verschenen, waardoor het mogelijk is om hem in de films op een complexe manier in te kleuren", vervolgt hij. Kevin Feige zei eerder dat het nog wel even gaat duren voordat de Fox-personages in de films te zien zullen zijn.



NieuwsFilm

meest populair