Celebrity

Gerucht na ongemakkelijk interview: 'Avengers'-acteurs mogen Brie Larson (Captain Marvel) niet

Dit interview lijkt sowieso geen goede promotie voor de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:12 in Celebrity
Het internet praat momenteel volop over het ongemakkelijke interview van Avengers: Endgame-sterren Brie Larson, Chris Hemsworth en Don Cheadle bij Entertainment Tonight. Volgens veel fans is de sfeer overduidelijk gespannen en lijken Hemsworth en Cheadle problemen te hebben met nieuwkomer Larson.

Larsons Marvel-avontuur begon met de opnames van Endgame. Die vonden namelijk plaats voor Captain Marvel. Haar personage, Carol Danvers, was toen nog niet helemaal vormgegeven. "Ik had een goede groep mensen om me heen die me daarbij hebben geholpen", merkt Larson op terwijl ze Hemsworth en Cheadle met haar ellebogen port. Cheadle lijkt daar echter niet van gediend te zijn. "Raak me niet aan", herhaalt hij een paar keer met een strak gezicht. Hemsworth zegt vervolgens dat hij en zijn collega's Larson inderdaad hebben getraind. "Ik heb eigenlijk niets geleerd", reageert Larson.

Sarcasme
Dergelijke opmerkingen kunnen natuurlijk ook sarcastisch bedoeld zijn, maar toch spreekt de verdere lichaamstaal van de castleden boekdelen volgens veel commentatoren. De spanning loopt later in het interview namelijk zichtbaar op als Hemsworth zijn lof uitspreekt voor zijn stuntdoubles. "Jij doet je eigen stunts niet? Ik wel, omdat ik dacht dat iedereen dat deed", reageert Larson. "Dus jij bent de volgende Tom Cruise?" vraagt Hemsworth enigszins cynisch. Dat had hij beter niet kunnen doen, zo lijkt het. "Ik ben niet de volgende Tom Cruise, ik ben mezelf", bijt Larson hem toe. Cheadle kijkt stomverbaasd.

Fakkel
Een aantal Avengers geeft de fakkel door aan een nieuwe generatie helden. "Het is aan Brie om het niet te verkloten", merkt Cheadle op. De journalist vraagt vervolgens of er enige strijd is tussen de helden. "Er is geen competitie voor mij, want ik ben de sterkste", reageert Larson. Captain Marvel is aangekondigd als één van de krachtigste helden. "Dat is een feit, geen persoonlijke mening", vult ze aan. Hemsworth schudt zijn hoofd. "Het is geen reflectie van wat jij niet kan, maar toch ook weer wel", zegt ze tegen hem. "Zullen we erom vechten?" vraagt Hemsworth. "Zijn we dat de hele dag al niet aan het doen?" reageert Larson.

Geen vrienden
In een ander interview met Extra TV merkt Hemsworth op dat hij hoopt dat de castleden levenslang bevriend blijven. "Nou, niet met mij", reageert Larson, ogenschijnlijk bloedserieus. "Het is net begonnen en eindigt waarschijnlijk ook weer direct". Zouden de spanningen achter de schermen écht hoog op zijn gelopen? Wellicht speelt hun vermoeidheid ook een rol. Het hele dagen door moeten afleggen van interviews is immers ook geen pretje.49 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leon81

Avatar

Dit was inderdaad niet al te relaxed. Vooral...don’t touch me...

Rutherford

Avatar

Lol, hier zal Marvel niet kunnen om lachen. Sarcasme is een ding, maar ze lijken hier wel erg serieus.

Goov25

Avatar

Wow, dit is pijnlijk. In andere interviews lijken ze allemaal grote vrienden dikke kameraden, maar zet de stijve Brie ertussen en het is één en al ongemakkelijkheid.
Het zal zich wel uitbetalen in de film waarschijnlijk, want de oude helden zullen ook raar opkijken van die nieuwe vreemde superheld die opeens opduikt ;)

Jeroen76

Avatar

Ze hebben haar er op uitgestuurd met de twee aardigste castleden, en toch weet ze er weer een dikke puinhoop van te maken. Hoe zit die vrouw in elkaar? Voer voor psychologen dit..

Gigan72

Avatar

Een aantal maanden geleden las ik dat Brie en een aantal acteurs geen vrienden zijn en dat er spanning op de set was door haar.

adofmirosch

Avatar

Brie lijkt me ook een weinig sympathieke dame.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Mja, wie weet. Ik zie het niet zo. In mijn vriendengroep kraken we elkaar wel harder af, en ik denk dat dat bij de meesten wel zo is. Is ook mijn soort humor. Vind het hier niet zo bijzonder, komen me in elk geval niet vijandig over. Volgens mij wordt dit weer opgeklopt om Brie zwart te maken na haar opmerkingen eerder.

Als het natuurlijk wél zo is dat ze met niemand overeenkomt, graaft ze haar eigen graf. Denk niet dat Feige dat duldt. En ze hebben al getoond niet bang te zijn om acteurs te vervangen als het moet.

Eddie Singer

Avatar

CM is zo extreem opgedrongen. Het is een miskleun van jewelste. Marvel had CM jaren geleden al moeten introduceren. Dan was het iets soepeler gegaan. Het liefst nog met een andere en leukere actrice, in plaats van deze zelfbenoemde SJW/Woke-fakkeldraagster. Of nog beter...Marvel had CM moeten introduceren ná Endgame. Dan was er niet zo'n ongemakkelijke sfeer. Jarenlang als cast ergens naar toe werken...en plop! Daar is CM to the rescue! Ik mag hopen dat het geen extreme Deus Ex Machina wordt.

Moviemagic

Avatar

Wauw en met name op 3:30 en de secondes erna. Don kan volgens mij haar bloed wel drinken.

horizon

Avatar

Ik zie geen enkel probleem. Misschien dat ze een elleboog teveel gaf aan Cheadle maar voor de rest niets vreemds.

Ik denk wel dat sommige acteurs iets strakker staan om geen spoilers te vertellen.

Frietgezicht

Avatar

Eens met Zaphod. Wij maken ook die geintjes ten koste van elkaar. Het is nergens echt persoonlijk. Brie zegt niet tegen Don dat zijn wel een eigen film heeft bijv en hij bijrolletjes. Het blijft luchtig.

SunChaser

Avatar

"Het hele dagen door moeten afleggen van interviews is immers ook geen pretje."

Het is gewoon werk waar ze miljoenen voor betaald krijgen. Hele dagen het riool schoonmaken, dat is geen pretje

CassidyButch

Avatar

ZaphodBeeblebrox

Wie hebben ze vervangen dan?

SunChaser

Avatar

Dat gerucht gaat al langer. Ze zou eerst in InfWar zitten maar dat is tegengehouden door de rest van de cast. Dat ze in endgame zit is een soort moetje

SunChaser

Avatar

Casidy:
Hulk en War Machine

dakai-world

Avatar

Uhm, serieus? Ik heb de interview gekeken en juist dan zou je kunnen stellen dat de chemie misschien niet optimaal is, maar wel collegiaal gezellig. Als je elkaar echt niet kunt uithouden, hadden ze er wel droger in gezeten hoor.

Dokterjack

Avatar

Larson is sowiso al niet op haar gemak als er een sterke witte man naast haar zit

Rafael11

Avatar

Eens met Frietgezicht en Zaphod, dit vind ik een beetje overtrokken, plus kijk even op de twitterpagina van Don Cheadle. Hij ontkracht dit min of meer. Dat kun je lezen op de reacties die hij geeft op mensen die claimen dat hij en de rest van de cast problemen heeft met Brie. Onder andere antwoorde hij met 'You kids are hilarious' en 'Whoever you are, you're reading in. Take a break from your detectivework, we're all good. Hope you're enjoy the movie'Take a look for yourself guys:


https://twitter.com/DonCheadle/status/1120140512722178049


https://twitter.com/DonCheadle/status/1120135133300813824
Daarnaast heeft twitterde Cheadle naar Larson 'Wat een speculatie he, zie je morgen'
Dus mensen zoeken er teveel achter denk ik

kokosnoot

Avatar

Hmmm ik vind vooral haarzelf een beetje gespannen. Ze komt voor een deel net zo over als in de film op zoek naar haar identiteit. Ik denk dat ze nogal achter een muurtje leeft. Denk niet dat Chris en zij in het echt vrienden worden of zijn.

Gigan72

Avatar

@Cassidy

Ze hebben Edward Norton en Terrence Howard vervangen

GreenHornet

Avatar

Het is ook een probleem dat zij de allersterkste is.
Het voelt vreemd als er iemand die er nooit is geweest komt en heel sterk is. Dit raakt je ook in het echt persoonlijk.

SunChaser

Avatar

Je hebt ook nog een fragment waar Jeremy renner zich volledig afkeert van Brie.

Raar want er is een roundtable met de originele avengers en daar raken ze elkaar de hele tijd aan.

SunChaser

Avatar

Ik denk dat Feige een beetje in zn maag zit met de 9 films deal met Larson. Die deal was pre Fox
Toen hadden ze een plan met Marvel in space maar nu hebben ze de Xmen en fantastic four en past Cap Marvel hier wel in.
Ze zouden bv de Dark Phoenix saga Helemaal kunnen opbouwen rond een nieuwe serie van 21 Marvel films.

SunChaser

Avatar

Rafael: die tweets bewijzen niets.

lamoteg

Avatar

Die mensen zijn al jaren bezig met hun personageontwikkeling en nemen dan ook heel hard ownership erover, dus de nieuwe komt binnengehuppeld en hallooo ik ben de sterkste avenger en heel de mcu draait rond ik!

Wolferion

Avatar

@SunChaser

Die deals met het aantal films waarin ze zouden moeten spelen werkt niet zo. Het karakter moet het verhaal dienen, en anders gebeurt het niet. Heeft Feite zelf aangegeven.

Steve-O

Avatar

Het lijkt er inderdaad op dat ze geen vrienden zijn. Maar wat maakt dat verder uit voor de film? Het is wel vaker voorgekomen dat acteurs elkaars bloed wel konden drinken maar dat doet vaak niet onder aan hun werk. Vooralsnog niet in ieder geval.

Devenace

Avatar

27 reacties in 4 uur tijd, sjeeeeeettttt!!!!!!

adofmirosch

Avatar

@sunchaser

Filmpje net gezien, renner zit erbij alsof hij depressief is.

Rafael11

Avatar

^in mijn ogen oogt hij alsof ie net uit z'n bed is gekomen en nog half in z'n roes zit haha

Goku32

Avatar

Wtf wat een kleine kinderen deze mensen zoveel geld maar ze gedragen zich als kinderen op een kleuter school. Niet normaal doe gewoon je werk en ga weer naar huis toe demmm

Sunspot

Avatar

Hmmm, even kijken nu :D

Sunspot

Avatar

Weet niet, soms lijkt het er wel op dat ze elkaar niet zo mogen, ze maken ook niet echt oogcontact met Brie, of het is sup0erkort, Don en Chris kijken meer naar elkaar of interviewer, zelfs wanneer ze het over Brie/Miss Marvel hebben.

Maar denk dat het wel meevalt

Sunspot

Avatar

Denk dat het dan eerder aan Brie zal liggen, komt stijf over, beetje arrogant wel misschien, maar misschien is ze gewoon zo, maar bedoelt het goed.

Inderdaad wel dik verschil met andere interviews zoals hierboven wordt gezegd

StarWars-SGPer

Avatar

Ik mocht die Larson-teef al vanaf het begin niet

Rafael11

Avatar

En wat als ze elkaar niet zo mogen, wat zou dat? Iedereen heeft toch wel mensen die je niet zo mag? De ene persoon ligt je wat beter dan de andere, ook superhelden hebben dat. Alleen omdat het Marvel is en het celebrities zijn word het zo groot gemaakt.Ik lust nog steeds wel een stukje Brie hoor

Sunspot

Avatar

^

Dat sowieso en belangrijkste is dat het op de set goed gaat.

Inderdaad, ziet er supermooi uit die Brie :)

Spider-fan

Avatar

Ik zie niks bijzonders, ze maken wel kleinerende grapjes maar op een gemoedelijke manier. Alleen Cheadle lijkt dat porren in zijn zij echt niet prettig te vinden, maar dat kun je gewoon vervelend vinden. Verder zie ik geen ongemakkelijke sfeer.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

CassidyButch

Edward Norton werd vervangen door Mark Ruffalo. En Terrence Howard door Don Cheadle. Beide hadden wat teveel noten op hun zang en daar waren korte metten mee gemaakt. Natuurlijk was dat wel in Phase 1. In dit stadium van het MCU wordt het misschien moeilijker, maar in geval van Brie Larson die nog maar 1 film had en nu Endgame kan ik me nog inbeelden dat ze haar zouden kunnen vervangen als het de spuigaten uitloopt.

Dutchy

Avatar

Kinderachtig gedrag van rijke kinderen.

Sunspot

Avatar

^

Nu nog video maken en op youtube plaatsen, Britney spears actie :D

Master Of Films

Avatar

Devenace "27 reacties in 4 uur tijd, sjeeeeeettttt!!!!!!"
And counting. Waarschijnlijk waren de meubelboulevards in gehele land net iets te druk. Dus wat doe je dan op zo'n tweede paasdag. Nou dan ga maar reageren op een nietszeggend artikel over gespannen sferen binnen de Marvel cast. Beetje de psycholoog uithangen zeg maar, het is bijna een trailer analyse. Hopelijk kan Feige gerust slapen. Dat het internet voor hem niet verder praat over de 'ongemakkelijke' interview, maar verder over de film.

Rafael11

Avatar

Trouwens als mensen elk interview moeten gaan analyseren doe dan bijv. ook deze. https://www.youtube.com/watch?v=4pYlgOUJq58
Deze is van de zelfde dag(ze hebben de zelfde kleren aan) en spelen een soort triviaquiz. Daar lijken er niet veel problemen te zijn.

Civilian Supreme

Avatar

Ze zitten ook wel erg dicht op elkaar, dan in een warme studio, hete lampen op je mik, wss niet het 1e interview van de dag en een prikkende wijsneus naast je, zou ik ook geirriteerd reageren. Ach ja, alles is beter dan een Brucezzzzzzzz Willis interview.

centr1no

Avatar

Het zijn acteurs. Ze spelen een spelletje.
Het "I told you not to touch me" van Cheadle is net te ongeloofwaardig en kinderachtig om echt te zijn en er zijn net even te veel steken naar Larson om nog geloofwaardig te zijn.

ridjieddo

Avatar

Heb net de clip gezien, ik zie niet wat he torobleem is. Ze hebben gewoon een hele dag aan interviews gehad en dan word je sneller geirriteerd, maar niet vijandig zoals TMZ dat schetst.

Centauri

Avatar

Sowieso, Thor heeft vaker onenigheid over wie de sterkste is. Niet vreemd dat dat spelletje wordt voortgezet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair