Celebrity

Gerucht na ongemakkelijk interview: 'Avengers'-acteurs mogen Brie Larson (Captain Marvel) niet

Dit interview lijkt sowieso geen goede promotie voor de film.

door Jeffrey Kouters om 09:12 in Celebrity
Het internet praat momenteel volop over het ongemakkelijke interview van Avengers: Endgame-sterren Brie Larson, Chris Hemsworth en Don Cheadle bij Entertainment Tonight. Volgens veel fans is de sfeer overduidelijk gespannen en lijken Hemsworth en Cheadle problemen te hebben met nieuwkomer Larson.

Larsons Marvel-avontuur begon met de opnames van Endgame. Die vonden namelijk plaats voor Captain Marvel. Haar personage, Carol Danvers, was toen nog niet helemaal vormgegeven. "Ik had een goede groep mensen om me heen die me daarbij hebben geholpen", merkt Larson op terwijl ze Hemsworth en Cheadle met haar ellebogen port. Cheadle lijkt daar echter niet van gediend te zijn. "Raak me niet aan", herhaalt hij een paar keer met een strak gezicht. Hemsworth zegt vervolgens dat hij en zijn collega's Larson inderdaad hebben getraind. "Ik heb eigenlijk niets geleerd", reageert Larson.

Sarcasme
Dergelijke opmerkingen kunnen natuurlijk ook sarcastisch bedoeld zijn, maar toch spreekt de verdere lichaamstaal van de castleden boekdelen volgens veel commentatoren. De spanning loopt later in het interview namelijk zichtbaar op als Hemsworth zijn lof uitspreekt voor zijn stuntdoubles. "Jij doet je eigen stunts niet? Ik wel, omdat ik dacht dat iedereen dat deed", reageert Larson. "Dus jij bent de volgende Tom Cruise?" vraagt Hemsworth enigszins cynisch. Dat had hij beter niet kunnen doen, zo lijkt het. "Ik ben niet de volgende Tom Cruise, ik ben mezelf", bijt Larson hem toe. Cheadle kijkt stomverbaasd.

Fakkel
Een aantal Avengers geeft de fakkel door aan een nieuwe generatie helden. "Het is aan Brie om het niet te verkloten", merkt Cheadle op. De journalist vraagt vervolgens of er enige strijd is tussen de helden. "Er is geen competitie voor mij, want ik ben de sterkste", reageert Larson. Captain Marvel is aangekondigd als één van de krachtigste helden. "Dat is een feit, geen persoonlijke mening", vult ze aan. Hemsworth schudt zijn hoofd. "Het is geen reflectie van wat jij niet kan, maar toch ook weer wel", zegt ze tegen hem. "Zullen we erom vechten?" vraagt Hemsworth. "Zijn we dat de hele dag al niet aan het doen?" reageert Larson.

Geen vrienden
In een ander interview met Extra TV merkt Hemsworth op dat hij hoopt dat de castleden levenslang bevriend blijven. "Nou, niet met mij", reageert Larson, ogenschijnlijk bloedserieus. "Het is net begonnen en eindigt waarschijnlijk ook weer direct". Zouden de spanningen achter de schermen écht hoog op zijn gelopen? Wellicht speelt hun vermoeidheid ook een rol. Het hele dagen door moeten afleggen van interviews is immers ook geen pretje.nieuwslaatste nieuws

meest populair