Algemeen

John Boyega: geen Finn meer na 'Star Wars Episode IX'

Sombere toekomst voor de rebellerende Stormtrooper.

door Arjen Rooseboom om 07:33 in Algemeen
Onlangs schreven we dat de kans bestaat dat we bepaalde Star Wars personages toch terug gaan zien nadat The Rise Of Skywalker een einde breidt aan de originele negendelige saga die begon met A New Hope in 1977 van geestelijk vader George Lucas. Iemand die het daar niet mee eens lijkt te zijn, is acteur John Boyega die de rol speelt van Finn.

Toen hem ernaar werd gevraagd bij MTV News, was zijn antwoord: Eerlijk gezegd uit de grond van mijn hart, ik denk niet dat ik dat ben, zo voel ik het echt niet. De fans zijn vanaf het begin aanwezig geweest bij Finn zijn reis naar de lichte kant van The Force tot zijn doorgroei naar leider van het verzet. Ik begrijp dat ze juist nu meer tijd met hem willen doorbrengen. Maar dit is DE perfecte finale. De oorlog die alles beëindigt. Of Boyega hiermee doelt op een fataal lot van zijn personage, is niet helemaal duidelijk.

Verwachtingen extreem hooggespannen
De druk op de aankomende blockbuster en regisseur J.J. Abrams wordt sowieso steeds hoger. Alle verhaallijnen moeten met respect voltooid worden, de mysteries rondom in het bijzonder Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) moeten tot een bevredigende onthulling komen, Carrie Fishers Leia moet een gedenkwaardig afscheid krijgen, de terugkeer van Ian McDarmids Emperor Palpatine vereist een logische verklaring en nu is er het gerucht dat naast Mark Hamill ook weer Harrison Fords Han Solo zal gaan opduiken, hetzij in een cameo.

Kortom, er is veel werk aan de winkel om de diehard fans tevreden te gaan stellen. We kunnen vanaf 19 december in ieder geval nog eenmaal van Boyega's Finn genieten!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hij voegde niks toe, als ze TFA alles om Poe zou hebben gedraaid. Dan was het ook een betere film geweest.

Dan had Poe toen hij vast zat op de zand planeet Rey ontmoet en zo verder.

StarWars-SGPer

Avatar

Wat een spoiler.

Elke kneus kan hieruit opmaken dat Finn het loodje legt in episode IX

Sunspot

Avatar

Finn is niks bijzonders, vergeetbaar karakter.

Gigan72

Avatar

@sun
Van de nieuwe cast vindt ik de meeste vergeetbaar

Sunspot

Avatar

^

sowieso, hoewel Kylo Ren wel goed gedaan is, vind het een goed karakter, ben ook benieuwd ernaar wat aankomende film betreft, maar de rest aan karakters niet

nieuwslaatste nieuws

meest populair