Algemeen

Regisseur van 'The Witch' geeft foto vrij van nieuwe horrorfilm met Willem Dafoe en Robert Pattinson

'The Lighthouse' gaat in premiere tijdens Cannes!

door Wouter Drummen om 13:22 in Algemeen
Robert Eggers wist hoge ogen te gooien met zijn eerste film, The Witch: A New-England Folktale; de film was een hit op het Sundance festival en hij bracht tien keer zoveel op als hij gekost had. Het betekende tevens de doorbraak van actrice Anya-Taylor Joy, die dankzij haar aandeel in The Witch een rol wist te bemachtigen in M Night Shyamalan's Split en het vervolg hierop, Glass. Nu is er iets meer bekend over het nieuwe project van Eggers.

Van zijn volgende film, genaamd The Lighthouse, is namelijk de eerste foto vrijgegeven, waar beide hoofdrolspelers op te zien zijn, Willem Dafoe en Robert Pattinson, die de bewakers zijn van de vuurtoren. De releasedatum van de film is nog niet bekend, al is het wel bevestigd dat de film zijn première zal kennen tijdens het Cannes Film Festival. De film is, net zoals de foto, volledig in zwart en wit.
De derde film van Eggers ook al bekend?
Ondanks het feit dat The Lighthouse nog moet verschijnen, heeft Eggers al laten weten dat hij hierna een remake wil maken van de horror klassieker Nosferatu. Ook wil hij hiervoor opnieuw samenwerken met Anya-Taylor Joy.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Heeft Dafoe die pijp niet verkeert in zijn mond?,lijkt net of het tabak er zo uit valt.

Pepej

Avatar

Over Nosferatu en Willem Dafoe gesproken, Shadow of a Vampire...
Geweldige film met Dafoe en John Malkovich waarin wordt verbeeld hoe de originele Nosferatu tot stand zou zijn gekomen Smiley face) Malkovich als de regisseur, Dafoe als Max Schreck, de acteur die graaf Orlok ( de vampier ) moet gaan spelen, een geweldig memorabele rol van Dafoe.
Max Schreck is in dit verhaal echter een echte vampier...
Misschien wel een van Dafoe's mooiste rollen

NieuwsFilm

meest populair