Algemeen

Marvel-baas Kevin Feige was niet blij met gelekte 'Avengers: Endgame' beelden

Maar hij was wel blij met de manier waarop fans ermee omgingen.

door Steven van der Vegt om 10:47 in Algemeen
Deze week stopte het wachten na een jaar voor velen, want eindelijk kunnen we Avengers: Endgame zelf in de bioscoop zien. Dat feestje leek echter verpest te worden toen er vorige week beelden uitgelekt waren. Kevin Feige, de studiobaas van Marvel, had hier in een interview met Associated Press het een en ander over te melden:

"Ik was er niet blij mee, het is niet cool. Maar de reactie van fans was zoals ik die verwacht had, ze negeerden het en maakten elkaar duidelijk het niet te kijken om het zodoende niet voor elkaar te verpesten. Mensen vinden het leuk om vers de film binnen te stappen en zijn enthousiast hem voor het eerst te zien. Daarom wachten zoveel mensen er al één of twaalf jaar op, afhankelijk van wanneer je bent begonnen met kijken. Maar gelukkig is die dag er nu gekomen!"

Geen schade door lek
De film lijkt er tot dusver echter geen schade van ondervonden te hebben dat enkele beelden lekten voor de première. Tot dusver doet hij de bioscoopkassa's rinkelen en zijn de reacties positief. Daarnaast leken de fans zich inderdaad te gedragen. Waar er bij andere releases nog wel eens trolls waren die dergelijke blockbusters voor anderen online wilden verpesten, bleef het ondanks de gelekte beelden erg rustig.

Ben je dus naar Endgame geweest, hou de reacties hier dan ook nog spoiler-vrij!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

KEURIG VAN FILMTOTAAL

Gremlin06

Avatar

#dontspoiltheendgame

voldemort8690

Avatar

de filmfan zou dat beter met iedere film doen, maar je heb altijd spelbedervers die het leuk vinden andere te kwellen. hetzelfde met boekenworms met hun boeken

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik ben zo blij dat het voor mij niet gespoiled was. Had ik indertijd wel met The Last Jedi. Dag van de release had iemand random gespoiled dat Snoke en Luke dood waren. Dolletjes.

Snap ik ook totaal niet. Ik heb hem gezien, mijn vriendin nog niet, en heb niet de minste neiging om de film aan haar te spoilen, of eender wie. Ik snap echt niet hoe dat zo moeilijk kan zijn om erover te zwijgen.

STYD

Avatar

Oooo wat raar. Ik dacht die zou vet blij zijn. Damn wat zijn dit voor titels???

nieuwslaatste nieuws

meest populair