Marvel-baas Kevin Feige was niet blij met gelekte 'Avengers: Endgame' beelden

Marvel-baas Kevin Feige was niet blij met gelekte 'Avengers: Endgame' beelden

Maar hij was wel blij met de manier waarop fans ermee omgingen.

Deze week stopte het wachten na een jaar voor velen, want eindelijk kunnen we Avengers: Endgame zelf in de bioscoop zien. Dat feestje leek echter verpest te worden toen er vorige week beelden uitgelekt waren. Kevin Feige, de studiobaas van Marvel, had hier in een interview met Associated Press het een en ander over te melden:

"Ik was er niet blij mee, het is niet cool. Maar de reactie van fans was zoals ik die verwacht had, ze negeerden het en maakten elkaar duidelijk het niet te kijken om het zodoende niet voor elkaar te verpesten. Mensen vinden het leuk om vers de film binnen te stappen en zijn enthousiast hem voor het eerst te zien. Daarom wachten zoveel mensen er al één of twaalf jaar op, afhankelijk van wanneer je bent begonnen met kijken. Maar gelukkig is die dag er nu gekomen!"

Geen schade door lek
De film lijkt er tot dusver echter geen schade van ondervonden te hebben dat enkele beelden lekten voor de première. Tot dusver doet hij de bioscoopkassa's rinkelen en zijn de reacties positief. Daarnaast leken de fans zich inderdaad te gedragen. Waar er bij andere releases nog wel eens trolls waren die dergelijke blockbusters voor anderen online wilden verpesten, bleef het ondanks de gelekte beelden erg rustig.

Ben je dus naar Endgame geweest, hou de reacties hier dan ook nog spoiler-vrij!

NieuwsFilm

meest populair