Algemeen

Doug Liman's nieuwe film 'Chaos Walking' met sterrencast in de problemen

De film loopt flink vertraging op en kost 100 miljoen dollar meer dan verwacht.

door Wouter Drummen om 12:00 in Algemeen
Doug Liman wist hoge ogen te gooien met Edge of Tomorrow, waarin Tom Cruise en Emily Blunt de hoofdrollen vertolkten. Er komt dan ook een sequel op, genaamd Live, Die and Repeat. Het eerste deel kende echter de nodige problemen, en helaas overkomt dat Liman nu weer met zijn nieuwe film, Chaos Walking.

De release van deze film stond oorspronkelijk gepland voor 1 maart van dit jaar, maar deze werd maar liefst uitgesteld tot volgend jaar. Nu blijkt ook dat de film, een bewerking van de bekende roman The Knife of Never Letting Go van Patrick Ness, zo slecht in elkaar zit dat de grote bazen bij Lionsgate beweren dat hij in zijn huidige staat niet uit te brengen valt en dat er nog heel wat aan veranderd moet worden voordat de film überhaupt uitkomt.

De studio houdt hoop
Het maken van Chaos Walking was sowieso al niet goedkoop; zo kosten de salarissen van acteurs zoals o.a. Tom Holland, Daisy Ridley en Mads Mikkelsen al heel wat, maar door de drie weken reshoots die nu gepland zijn, komt daar nog eens honderd miljoen dollar bovenop. Toch houdt Lionsgate hoop; de CEO gelooft nog steeds dat de film kan resulteren in een succes: ''We zouden geen extra scènes gaan draaien als we niet in de film geloofden''.

Chaos Walking speelt zich af in een dystopische wereld waarin er geen vrouwen meer zijn en alle levende wezens elkaars gedachten kunnen horen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair