Intergalactische confrontaties op aarde in trailer 'Men in Black: International'

Chris Hemsworth van Marvel naar Men in Black.

De vierde Men in Black-film Men in Black: International debuteert over een maandje of twee en nu hebben we de tweede trailer voor de film van regisseur F. Gary Gray, bekend van films als The Fate of the Furious en Law Abiding Citizen.

In de nieuwe Men in Black, zonder Will Smith en Tommy Lee Jones, zijn de hoofdrollen voor het Thor: Ragnarok-duo Chris Hemsworth (Ghostbusters) en Tessa Thompson (Creed-films). Zij spelen respectievelijk Agent H en Agent M. Andere rollen zijn voor Rebecca Ferguson (The Kid Who Would Be King), Liam Neeson (Cold Pursuit) en Emma Thompson (Johnny English Strikes Again). Uiteraard zijn er ook vele buitenaardse wezens te zien, vaak rechtstreeks uit de computer getoverd.

Twee volledige trailesr
Hieronder de nieuwe beelden uit de film waarin duidelijk wordt dat er een mol is binnen de MiB-organisatie. Dit mondt uit in de mogelijk grootste globale bedreiging ooit.


Internationale trailerversie en poster
Sony Pictures' Men in Black: International debuteert op 20 juni op het Nederlandse witte doek. Hieronder ook de 'internationale trailer' voor de reboot:



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair