Video

Intergalactische confrontaties op aarde in trailer 'Men in Black: International'

Chris Hemsworth van Marvel naar Men in Black.

door Bram de Groot om 13:16 in Video
De vierde Men in Black-film Men in Black: International debuteert over een maandje of twee en nu hebben we de tweede trailer voor de film van regisseur F. Gary Gray, bekend van films als The Fate of the Furious en Law Abiding Citizen.

In de nieuwe Men in Black, zonder Will Smith en Tommy Lee Jones, zijn de hoofdrollen voor het Thor: Ragnarok-duo Chris Hemsworth (Ghostbusters) en Tessa Thompson (Creed-films). Zij spelen respectievelijk Agent H en Agent M. Andere rollen zijn voor Rebecca Ferguson (The Kid Who Would Be King), Liam Neeson (Cold Pursuit) en Emma Thompson (Johnny English Strikes Again). Uiteraard zijn er ook vele buitenaardse wezens te zien, vaak rechtstreeks uit de computer getoverd.

Twee volledige trailesr
Hieronder de nieuwe beelden uit de film waarin duidelijk wordt dat er een mol is binnen de MiB-organisatie. Dit mondt uit in de mogelijk grootste globale bedreiging ooit.


Internationale trailerversie en poster
Sony Pictures' Men in Black: International debuteert op 20 juni op het Nederlandse witte doek. Hieronder ook de 'internationale trailer' voor de reboot:

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Speelt die nieuwe men in black film zich af in het zelfde universum af als Venom aangezien marvel stripboeken heeft gemaakt.

voldemort8690

Avatar

SplashySleet20 het antwoord is nee

kijk al uit naar deze film

Rutherford

Avatar

Hmmm. Twijfelgeval. Zal geen bios bezoekje worden.

Sunspot

Avatar

Mwah, niet echt overtuigend, mis nogal wat, slechte grappen ook, maar goed, ze hebben Will Smith ook niet, Smith en Tommy Lee Jones waren zo goed.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Chris Hemsworth kan de comedy wel dragen, dat heeft hij intussen wel bewezen, dus over humor maak ik me hier alvast geen zorgen

nieuwslaatste nieuws

meest populair