Gave en onthullende nieuwe beelden 'Avengers: Endgame'!

Gave en onthullende nieuwe beelden 'Avengers: Endgame'!

Met Iron Man, Thor, Hulk, Captain America en meer.

Met een wereldwijde opbrengst van 1,2 miljard dollar verraste Avengers: Endgame vriend en vijand. Om deze monsterscore en de sterke ontvangst (96 procent op Rotten Tomatoes) kracht bij te zetten, heeft Marvel een gave nieuwe tv-spot vrijgegeven.

Mocht je de Marvel-film nog willen kijken zonder dat je wordt gespoild, dan is het kijken voor onderstaande beelden niet aan te raden. Ondanks dat de beelden slechts zo'n 15 seconden duren komen er heel wat high lights uit de film voorbij!


Let op: SPOILERS


Bovenstaande beelden onthullen als eerste een mooi shot tijdens de scène in New York. Je ziet vier Avengers, met Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man, Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Mark Ruffalo's professor Hulk en Chris Evans' Steve Rogers / Captain America. Ze kijken naar de baldadige Hulk uit 2012 die zijn agressie botviert op een auto.

Bekijk de afbeelding
Een andere scène toont ons opnieuw Iron Man en Captain America, maar nu met Chris Hemsworths Thor. Het is een shot uit het eindgevecht van de film. Ook de beelden daarna komen uit het eindgevecht, met Hulk, Ant-Man en War Machine en een gaaf shot met Iron Man en Pepper Potts / Rescue.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair