Ophef over beperkte schermtijd posterpersonage in 'Avengers: Endgame'

Ophef over beperkte schermtijd posterpersonage in 'Avengers: Endgame'

Fan hadden duidelijk op meer gehoopt.

Met tientallen personages zit Avengers: Endgame ramvol en dat is ook niet zo vreemd, aangezien de film een ode is aan de voorgaande 21 films in het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard hebben de zes originele Avengers veel schermtijd. Het blijkt echter dat een bepaald personage dat wel werd gebruikt op de posters, maar erg kort te zien is.

Dit is iets dat de fans is opgevallen en het personage heeft inderdaad de minste schermtijd als het aandeel tegenover de overige posterpersonages wordt gezet. Uiteraard volgen nu milde spoilers.


Let op: SPOILERS!


De fans zijn het er niet mee eens dat Danai Gurira's Okoye, ook te zien in Black Panther en Avengers: Infinity War maar zeer kort te zien is in Endgame. Het blijkt dat zij slechts 6 minuten in beeld is. Fans vinden nu dat ze misbruikt is en dat het misleidend heeft gewerkt. Er was de verwachting dat ze meer te zien zou zijn.

Schermtijd posterpersonages
Hieronder zie je een lijst met de schermtijd van de belangrijkste personages in de film die ook op de affiches hebben gestaan. Logischerwijs hebben de drie belangrijkste Avengers de meeste schermtijd.

>> Captain America: 1 uur en 6 minuten
>> Iron Man: 1 uur en 2 minuten
>> Thor: 45 minuten
>> Nebula: 41 minuten
>> Hulk: 40 minuten
>> Ant-Man: 38 minuten
>> Hawkeye: 37 minuten
>> Rocket: 36 minuten
>> War Machine: 35 minuten
>> Black Widow: 33 minuten
>> Captain Marvel: 15 minuten
>> Valkyrie: 8 minuten
>> Wong: 6 minuten
>> Okoye: 6 minuten

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair