Algemeen

Halle Berry raakte gewond tijdens stuntopnames 'John Wick: Parabellum'

En ze weet nog steeds niet hoe en wanneer dat is gebeurd...

door Arjen Rooseboom om 08:40 in Algemeen
Volgende maand gaat de populaire John Wick-serie verder met Chapter 3: Parabellum. De keiharde actiefilms staan bekend om hun gelikte choreografieën en de bereidheid van hoofdrolspeler Keanu Reeves om zichzelf helemaal daaraan over te geven. Een nieuw gezicht in de franchise is Halle Berry die dezelfde inzet en passie toonde, maar daardoor eindigde met drie gebroken ribben.

Berry deed een deel van haar eigen stunts zelf en volgde geweertraining, krachttraining en hondentraining. Ze wilde echter zo graag bijblijven met Reeves, dat dit tot de ongelukkige blessure leidde. Gelukkig was het niet heel ernstig en liep de productie weinig tot geen vertraging op.

Oorzaak een raadsel en angst voor vervanging
Berry vertelt: Het was geweldig om met Keanu te werken, ook een beetje angstaanjagend omdat hij zo verdomd goed was en ik wilde op hetzelfde niveau komen om hem niet teleur te stellen. Ik brak op mysterieuze wijze drie ribben tijdens het repeteren en werkte door totdat ik niet meer kon. Ik dacht: "Oké, nu ligt ik uit de film, ze gaan me inwisselen. The show must go on. Maar Chad [Stahelski] wachtte tot ik genezen was en toen ik terugkwam, voelde ik me beter dan ooit.

In zijn derde avontuur is John Wick op de vlucht voor elke huurmoordenaar in New York City en daarbuiten. Hij zal zich wenden tot alle connecties en vrienden die hij nog heeft, waaronder Ian McShane's Winston en Laurence Fishburne's Bowery King, om te overleven. Berry speelt Sofia, een huurmoordenares en goede vriend van John die besluit hem te helpen.

Hoe goed ze haar stunts heeft uitgevoerd, kan je aanschouwen vanaf 16 mei, want dan verschijnt Parabellum in de Nederlandse bioscopen.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wommel

Avatar

Is het al 16 mei ?

nieuwslaatste nieuws

meest populair