Algemeen

Duistere posters voor 10 belangrijkste mutanten in 'X-Men: Dark Phoenix'

In iedere mutant schuilt iets kwaadaardigs?

door Bram de Groot om 14:51 in Algemeen
Een superheldenfranchise waarin altijd veel helden en slechteriken hebben gezeten is uiteraard X-Men. In het binnenkort te verschijnen X-Men: Dark Phoenix zijn er veel helden te zien. Zij moeten het opnemen tegen de Phoenix die ontwaakt in Jean Grey.

Voor de film van schrijver/regisseur Simon Kinberg zijn nu tien posters verschenen met daarop de vermoedelijk belangrijkste personages in de allerlaatste X-Men film in de huidige reeks. Check de affiches hieronder!

Sophie Turners
Jean GreyJames McAvoy's
Professor XMichael Fassbenders
MagnetoJennifer Lawrence's
MystiqueAlexandra Shipps
StormNicholas Hoults
BeastTye Sheridans
CyclopsKodi Smit-McPhee's
NightcrawlerEvan Peters'
QuicksilverJessica Chastain
slechterikIn Dark Phoenix begint Jean Gray ongelooflijke krachten te ontwikkelen die haar doen veranderen in de kwaadaardige Dark Phoenix. Nu moeten de X-Men beslissen of het leven van één teamlid meer waard is dan alle mensen die op de wereld wonen. Op de achtergrond is een mysterieuze slechterik aanwezig.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hylian_Knight

Avatar

Kijk nog niet echt naar de film uit. Had ik bij andere X-Men films wel eerlijk gezegd. Wellicht door de vele superheldenfilms de laatste jaren?

Ang3l

Avatar

Jeetje... die zijn lelijk.

ferryb86

Avatar

Grappig dat de tagline anders is op de laatste foto

Decepticon

Avatar

Lelijke posters, maar ik kijk wel uit naar de film.

Frietgezicht

Avatar

Na Endgame komt dit ‘einde’ van een universum wel wat over als een matig toetje. Zonde met zulke karakters, verhaallijnen en badguys uit comics dat ze niet naar iets groters toegewerkt hebben.

GreenHornet

Avatar

deze hadden ze beter meteen op Disney+ moeten plaatsen

Goov25

Avatar

"Nu moeten de X-Men beslissen of het leven van één teamlid meer waard is dan alle mensen die op de wereld wonen."

Natuurlijk niet.

Xenolicker

Avatar

Over superhelden gesproken... er is weer een snor gelekt! Jim Carrey als Dr. Robotnik van de 'Sonic the Hedgehog'-film. Gezien op Polygon.com.

Rutherford

Avatar

Goed dat ze dit afsluiten. X-Men wordt de drager van het MCU binnen een kleine 3, 4 jaar. En dan zijn er nog Fantastic Four en Silver Surfer die ook naar MCU komen, die toch wat meer naam en uitstraling hebben dan bv The Eternals, ShangChi (of zo iets) en eigenlijk ook Black Widow. Én die passen naadloos in het Cosmic Universe. Feige, ik ben nog vrij.

Mav Damian

Avatar

Eens Frietgezicht. Persoonlijk vind ik dat ze moesten eindigen met Logan. Het was niet alleen een mooie voor Logan, maar ook wel een beetje een afsluiting voor dit Universum.

NieuwsFilm

meest populair