Gave hints ontdekt in 'Avengers: Endgame': Bekende helden komen mogelijk snel naar Marvel Cinematic Universe!

Gave hints ontdekt in 'Avengers: Endgame': Bekende helden komen mogelijk snel naar Marvel Cinematic Universe!

Heb jij deze hints opgepikt?

Hoewel Avengers: Endgame het afsluitende hoofdstuk is van Marvels 'Infinity Saga', werkt de studio natuurlijk ook aan plannen voor de toekomst. Een aantal hints in Endgame lijken erop te wijzen dat er de komende jaren nog heel wat bekende helden uit comics in Marvels filmuniversum zullen worden geïntroduceerd.

Bekijk de afbeelding
Let op! In dit artikel staan mogelijke spoilers!

Een aantal oplettende fans hebben gave hints ontdekt in Endgame die mogelijk wijzen op de aanstaande introductie van een tweetal populaire personages. In een scène waarin Captain America (Chris Evans) een glimp opvangt van zijn grote liefde Peggy Carter (Hayley Atwell) heeft Carter het over ene 'agent Braddock die zich nog niet heeft gemeld'. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar Brian Braddock, ofwel Captain Britain. Kevin Feige heeft in het verleden aangegeven interesse te hebben in dit personage. Of misschien is dit Brians vader?

Problemen onderwater
In een scène waarin Black Widow (Scarlett Johansson) een meeting heeft met een aantal andere helden, merkt Okoye (Danai Gurira) op dat Wakanda een aantal 'aardbevingen in de oceaan' heeft waargenomen. Veel fans vermoeden dat dit een hint is naar Namor the Sub-Mariner, een van Marvels oudste helden. Er gaan geruchten rond dat Namor de slechterik in Black Panther 2 wordt. Marvel beheert de rechten voor een solofilm rondom deze waterheld overigens niet, want die zijn in handen van Universal Studios. Marvel mag Namor wel gebruiken in een bijrol.


Avengers: Endgame draait sinds vorige week in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair