Chris Pratt deelt illegale video van de 'Avengers: Endgame'-set

Chris Pratt deelt illegale video van de 'Avengers: Endgame'-set

Acteur kon in de problemen komen bij opnemen video

Let op! Dit bericht bevat spoilers voor Avengers: Endgame

De recordbrekende film Avengers: Endgame is al bijna een week in de bioscopen en veel die-hard Marvelfans en filmliefhebbers hebben de film al gezien. Voor de cast van de film is het vooral een verademing dat zij nu eindelijk over de film mogen praten. MCU-acteur Chris Pratt neemt dit wel erg serieus.

Pratt, die Star Lord speelt in verschillende Marvel films (waaronder Endgame), deelde gisteren een filmpje via zijn Instagram-account, waarin een groot deel van de Avengers-cast te zien is.



Battle scene?
De beelden komen waarschijnlijk van een van de opnamedagen waarin de grote slotscène werd opgenomen. In de video zijn de stunt dubbels van Gamora en Nebula in full-make up te zien. Ook zijn er verschillende Avengers (zoals Chris Hemsworth en Tom Holland) in casual kleding in de video te spotten.

In de problemen
Pratt maakte de video op de set illegaal. Marvel had de acteurs namelijk verboden om zelf foto- of videomateriaal op te nemen. Als mede-Avenger Chris Evans door krijgt dat Pratt de video maakt, zegt hij dit ook: "big trouble". Als de video eerder was uitgelekt, was Pratt waarschijnlijk ook wel in de problemen gekomen. Hij kon het echter toch niet laten. Nu zijn we blij dat hij hem gemaakt heeft!



Avengers: Endgame is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair