Will Smith loopt blauw aan in nieuwe beelden Disney's 'Aladdin'

Will Smith loopt blauw aan in nieuwe beelden Disney's 'Aladdin'

Als je nu nog niet aan de blauwe Will Smith gewend bent...

Walt Disney heeft heel wat grote films dit jaar. Na Dumbo en Avengers: Endgame is het eind mei de beurt aan het live action-sprookje Aladdin. De eerste reacties op de blauwe Genie van Will Smith - of is het blauwe Will Smith - waren niet enorm enthousiast. Ondertussen zijn er al flink wat trailers verschenen, en mogelijk trekken onderstaande nieuwe beelden je over de streep.

De ongetwijfeld prijzige film van regisseur Guy Ritchie (Sherlock Holmes, King Arthur: Legend of the Sword) duurt een mooie 128 minuten en heeft naast de rol van Smith ook aandelen voor Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine), de Nederlander Marwan Kenzari (Jafar), Navid Negahban (The Sultan), Nasim Pedrad (Dalia), Billy Magnussen (Prince Anders) en Numan Acar (Hakim).

De drie wensen
In onderstaande nieuwe tv-trailer legt Smiths Genie uit wat het betekent om de drie wensen te krijgen en hoe ze in vervulling gebracht worden door de geest. De simpele spelregels dus. De beelden die daarbij gepaard gaan geven aan dat de film behoorlijk speels en muzikaal zal worden. Vanaf 22 mei in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair