Langere versie 'Django Unchained' van Quentin Tarantino op komst!

Langere versie 'Django Unchained' van Quentin Tarantino op komst!

Tarantino moet eerst nog even een film afmaken...

Liefhebbers van de films van Quentin Tarantino opgelet! De regisseur is namelijk bezig met een speciale director's cut van de kaskraker en Oscarwinnende film Django Unchained!

Dit blijkt uit gesprekken van Tarantino met Slashfilm. Hierin spreekt hij uitgebreid over zijn succesfilm uit 2012. "Ik heb een speciale director's cut van Django. Die zal rond de drie uur en vijftien, twintig minuten duren, zoiets."



Geen mini-serie
Eerder werd bekend dat een van Tarantino's andere filmklassiekers, The Hateful Eight, door Netflix is omgevormd in een mini-serie van vier afleveringen. Dat zal volgens Tarantino met deze film niet gebeuren: "Ik heb daar wel over gedacht, maar ik denk dat Django veel beter werkt als een langere film."

Even wachten op Once Upon a Time in Hollywood
Volgens Tarantino zullen we nog wel even moeten wachten op de director's cut, want hij wil eerst Once Upon a Time on Hollywood, zijn nieuwste creatie, afmaken. "We wachten eigenlijk nog eventjes op die release", zegt Tarantino. "Als de film is uitgedraaid, dan kunnen we uiteindelijk deze gaan uitbrengen."



Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 8 augustus te bewonderen in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair