Algemeen

Langere versie 'Django Unchained' van Quentin Tarantino op komst!

Tarantino moet eerst nog even een film afmaken...

door Niels van Arkel om 14:36 in Algemeen
Liefhebbers van de films van Quentin Tarantino opgelet! De regisseur is namelijk bezig met een speciale director's cut van de kaskraker en Oscarwinnende film Django Unchained!

Dit blijkt uit gesprekken van Tarantino met Slashfilm. Hierin spreekt hij uitgebreid over zijn succesfilm uit 2012. "Ik heb een speciale director's cut van Django. Die zal rond de drie uur en vijftien, twintig minuten duren, zoiets."Geen mini-serie
Eerder werd bekend dat een van Tarantino's andere filmklassiekers, The Hateful Eight, door Netflix is omgevormd in een mini-serie van vier afleveringen. Dat zal volgens Tarantino met deze film niet gebeuren: "Ik heb daar wel over gedacht, maar ik denk dat Django veel beter werkt als een langere film."

Even wachten op Once Upon a Time in Hollywood
Volgens Tarantino zullen we nog wel even moeten wachten op de director's cut, want hij wil eerst Once Upon a Time on Hollywood, zijn nieuwste creatie, afmaken. "We wachten eigenlijk nog eventjes op die release", zegt Tarantino. "Als de film is uitgedraaid, dan kunnen we uiteindelijk deze gaan uitbrengen."Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 8 augustus te bewonderen in de Nederlandse bioscopen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Alsof die film nog niet lang genoeg was. Maar goed, Tarantino heeft na Reservoir Dogs geen enkele film meer gemaakt waar niet wat vanaf had mogen worden gesnoeid...

Master Of Films

Avatar

Ik heb een speciale director's cut van Django. Die zal rond de drie uur en vijftien, twintig minuten duren, zoiets.
Dat is ongeveer evenlang als Jeanne Dielman. Niet verkeerd. Hopelijk wel meer scenes met toppers DiCaprio en Waltz.

Thiver "Alsof die film nog niet lang genoeg was."
Dit klinkt zo negatief.

NieuwsFilm

meest populair