Video

Emma Thompson is een talkshowpresentatrice in nood in nieuwe trailer 'Late Night'

Mindy Kaling (The Office) moet haar carrière redden.

door Jan-Peter Rook om 11:18 in Video
In de komedie Late Night speelt Emma Thompson een talkshowpresentatrice die enorm onder vuur ligt, omdat ze volgens haar publiek niet meer zo scherp is als voorheen en een schrijversteam heeft dat enkel uit mannen bestaat. Daarom besluit ze in een impulsieve bui een vrouw aan te nemen, in de hoop dat haar imago weer verbetert en ze haar baan niet kwijtraakt. Check snel de nieuwe trailer.


Wanneer haar kijkcijfers instorten, besluit Katherine Newberry (Thompson) iets aan haar reputatie te doen. In een impulsieve bui neemt ze Molly Patel (Mindy Kaling) aan als de eerste vrouwelijke schrijver binnen haar team. Het gerucht gaat dat Katherine vervangen gaat worden door een jonger en hipper iemand, dus ze eist dat haar schrijversteam haar weer grappig en relevant maakt.

Molly is al haar hele leven fan van Katherine en wil bewijzen dat ze niet alleen maar is aangenomen vanwege haar geslacht, maar ook omdat ze de aangewezen persoon is om de carrière van haar idool weer op het juiste spoor te krijgen.

De rest van de cast bestaat uit Reid Scott, Paul Walter Hauser, Hugh Dancy, Max Casella en John Early. Late Night, het speelfilmdebuut van regisseuse Nisha Ganatra, draait vanaf 7 juni in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Jaaa Emma Thompson verschijnt ook in de nieuwe MIB: international

Sander_1107

Avatar

Ahah

Een nieuwe feministische film

NieuwsFilm

meest populair