Video

Taron Egerton (Kingsman) zingt single 'Rocket Man' uit biopic Elton John (de nieuwe 'Bohemian Rhapsody'?)

Schitterend!

door Jeffrey Kouters om 12:23 in Video
Eind deze maand verschijnt Rocketman, een film over het leven van muzikant Elton John. In een nieuwe muziekclip laat hoofdrolspeler Taron Egerton horen dat hij zelf ook een aardig mopje kan zingen. Hij brengt het nummer 'Rocket Man', Johns hit uit 1972 waar de film zijn titel aan heeft ontleend.

Paramount Pictures heeft de officiële videoclip voor Taron Egertons cover van Elton Johns nummer 'Rocket Man' vrijgegeven. De studio zet dit nummer niet alleen in om de aankomende film te promoten, maar ook voor de promotie van het bijbehorende album dat later verschijnt. Egerton blijkt te zijn gezegend met een prachtige zangstem. Ook John is erg te spreken over zijn vertolker. "Nog nooit heeft iemand mijn nummers zo goed gezongen", zei hij eerder.


Over de man achter Rocketman
Rocketman is geregisseerd door Dexter Fletcher. Eerder was hij verantwoordelijk voor een derde van Queen-biopic Bohemian Rhapsody (2018). Fletcher nam de regie over nadat Bryan Singer eerder wegens problemen op de set was vertrokken. Door de regels van de Directors Guild of America kreeg Fletcher echter geen credit voor zijn regiewerk.


Rocketman is vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscopen te zien!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

ga ik op zeker niet kijken. waardeloze trailer.

SeanDeNiro

Avatar

Elton John heeft nog niet 1% van het charisma van Freddy & Bowie. Pas.

007

Avatar

Alsof bohemian rhapsody zo geweldig was alleen de laatste 20 min waren goed daar komt ook bij kon niet wennen aan die acteur dan lijkt deze mij wel beter.

nieuwslaatste nieuws

meest populair