Algemeen

Ryan Reynolds (Deadpool) klonk eerst heel anders in 'Pokémon Detective Pikachu'

Hij nam het woord detective wel erg letterlijk.

door Corneel Vanfleteren om 08:18 in Algemeen
Toen acteur Ryan Reynolds (Deadpool) te gast was bij The Tonight Show om Pokémon Detective Pikachu te promoten, vertelde hij dat hij eerst een heel ander idee had voor de stem van het titelpersonage. Maar die stem zullen we nooit te horen krijgen.

Reynolds had zich, toen hij de rol in z'n eentje voorbereidde, laten leiden door het 'detective'-gedeelte van de naam. "Ik wilde absoluut mijn stem veranderen! Ik had een Film Noir-stem in gedachten, bijna alsof Who Framed Roger Rabbit een baby kreeg met Blade Runner. Ik dacht dat dat cool was! Ik wou een old school detective doen; een Columbo, Peter Falk-achtig, Brooklyn-accent." In Reynolds' hoofd klonk Pikachu dus heel anders dan hoe hijzelf normaal klinkt. Maar hoe 'Roger Rabbit meets Blade Runner' dan klonk, moet niet zo impressionnant geweest zijn.

Gewoon zichzelf
Want toen Reynolds zijn idee voorlegde aan de filmmakers, waren die niet onder de indruk. "Ze zeiden: weet je, doe maar gewoon Ryan Reynolds. Houd misschien gewoon je mond maar en doe dat andere ding." En zo klinkt de stem van de gele Pokémon gewoon als Ryan Reynolds, en niet als een Columbo-imitatie. Misschien hadden de filmmakers het bij het rechte eind. In ieder geval lijkt het nu moeilijk voor te stellen dat Pikachu niet exact als Ryan Reynolds klinkt.

Pokémon Detective Pikachu, met Reynolds en Justice Smith, is vanaf 8 mei te ontdekken in de bioscoop.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Apart inderdaad, ondanks dat de film nog niet uit is klinkt het in de trailers al heel normaal dat Pikachu als Ryan klinkt.

Goov25

Avatar

Nou, had het wel willen horen! Vind het tamelijk bijzonder om gewoon Reynolds (en Deadpools) stem uit een levende knuffel te horen. Met een andere stem was het vast meer een ander personage geworden..

GreenHornet

Avatar

Ryan Reynolds is altijd goed als hij Ryan Reynolds speelt. DP was ook geweldig omdat het gewoon Ryan Reynolds was die Ryan Reynolds speelde.

Pika is eigenlijk Ryan Reynolds die Ryan Reynolds speelt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair