Ryan Reynolds (Deadpool) klonk eerst heel anders in 'Pokémon Detective Pikachu'

Ryan Reynolds (Deadpool) klonk eerst heel anders in 'Pokémon Detective Pikachu'

Hij nam het woord detective wel erg letterlijk.

Toen acteur Ryan Reynolds (Deadpool) te gast was bij The Tonight Show om Pokémon Detective Pikachu te promoten, vertelde hij dat hij eerst een heel ander idee had voor de stem van het titelpersonage. Maar die stem zullen we nooit te horen krijgen.

Reynolds had zich, toen hij de rol in z'n eentje voorbereidde, laten leiden door het 'detective'-gedeelte van de naam. "Ik wilde absoluut mijn stem veranderen! Ik had een Film Noir-stem in gedachten, bijna alsof Who Framed Roger Rabbit een baby kreeg met Blade Runner. Ik dacht dat dat cool was! Ik wou een old school detective doen; een Columbo, Peter Falk-achtig, Brooklyn-accent." In Reynolds' hoofd klonk Pikachu dus heel anders dan hoe hijzelf normaal klinkt. Maar hoe 'Roger Rabbit meets Blade Runner' dan klonk, moet niet zo impressionnant geweest zijn.

Gewoon zichzelf
Want toen Reynolds zijn idee voorlegde aan de filmmakers, waren die niet onder de indruk. "Ze zeiden: weet je, doe maar gewoon Ryan Reynolds. Houd misschien gewoon je mond maar en doe dat andere ding." En zo klinkt de stem van de gele Pokémon gewoon als Ryan Reynolds, en niet als een Columbo-imitatie. Misschien hadden de filmmakers het bij het rechte eind. In ieder geval lijkt het nu moeilijk voor te stellen dat Pikachu niet exact als Ryan Reynolds klinkt.

Pokémon Detective Pikachu, met Reynolds en Justice Smith, is vanaf 8 mei te ontdekken in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair