Meer bekend over cast en muziek Disney+ film 'Lady and the Tramp'

Meer bekend over cast en muziek Disney+ film 'Lady and the Tramp'

Racistische "Siamese Cat Song" herschreven

Het duurt nog wel even, maar er wordt steeds meer bekend over de live-action en CGI-remake van de klassieke Disney-film Lady and the Tramp. Zo zijn er nieuwe namen toegevoegd aan de (stemmen)cast en is bekend wat er met de muziek gaat gebeuren.

De productie heeft twee grote Hollywood-namen kunnen casten als de twee CGI-hoofdrollen. Zo zal Tessa Thompson (Men in Black: International) de stem van Lady inspreken. Voor de Vagebond is Bumblebee's Justin Theroux gecast.Theroux werkte al eerder samen met Lady en de Vagebond regisseur Charlie Bean in de Lego Ninjago Movie. Ook zijn namen als Benedict Wong en Sam Elliot te vinden op de castinglist.

Siamese Cat Song


Lady en de Vagebond zal een aantal nieuwe nummers bevatten, die volgens Variety zullen worden geschreven door Grammy-winnares Janelle Monae. Onder deze nieuwe nummers zit ook een herschreven versie van Siamese Cat Song, die de laatste jaren vaak onder vuur lag vanwege de racistische stereotypering van de oosterse cultuur.



Lady and the Tramp is vanaf begin 2020 te bewonderen op Disney's eigen streaming service Disney+. Wanneer de streamingdienst in Nederland beschikbaar is, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair