''Teleurstelling'' over financieel succes 'Avengers: Endgame' en eindgevecht in nieuwe tv-trailer!

''Teleurstelling'' over financieel succes 'Avengers: Endgame' en eindgevecht in nieuwe tv-trailer!

Gave beelden uit de enorme eindclash!

Meer dan 2,2 miljard dollar leverde Avengers: Endgame al op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De regisseurs zijn ergens niet helemaal blij met het succes. De box office-verhalen leiden af van waar de film overgaat. Ook is er een nieuwe tv-spot verschenen vol gave, spoilende beelden uit het eindgevecht!

In gesprek met ReelBlend zei regisseur Anthony Russo dat hij niet echt blij is met de berichten over het enorme financiële succes. Uiteraard met een kleine knipoog.


"Ik moet eerlijk tegen je zijn, ik ben bijna teleurgesteld dat de film het zo goed doet, want het is alsof het verhaal van de box office letterlijk het gesprek domineert en dat is niet het meest interessante deel van het verhaal."

Grootse beelden in nieuwe tv-trailer!
Hieronder zie je een wel erg gave nieuwe tv-trailer voor Endgame. Hierin zie je volop beelden van de grootse eindstrijd, met zowel de Avengers als de teruggekeerde helden.


Veel fans waren trouwens dolgelukkig met de film barstensvol fan-pleasers. Misschien we de bekendste fanboy Kevin Smith gaf zijn visie op de complete film, in een toch vermakelijke video!



NieuwsFilm

meest populair