Algemeen

''Teleurstelling'' over financieel succes 'Avengers: Endgame' en eindgevecht in nieuwe tv-trailer!

Gave beelden uit de enorme eindclash!

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Meer dan 2,2 miljard dollar leverde Avengers: Endgame al op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De regisseurs zijn ergens niet helemaal blij met het succes. De box office-verhalen leiden af van waar de film overgaat. Ook is er een nieuwe tv-spot verschenen vol gave, spoilende beelden uit het eindgevecht!

In gesprek met ReelBlend zei regisseur Anthony Russo dat hij niet echt blij is met de berichten over het enorme financiële succes. Uiteraard met een kleine knipoog.


"Ik moet eerlijk tegen je zijn, ik ben bijna teleurgesteld dat de film het zo goed doet, want het is alsof het verhaal van de box office letterlijk het gesprek domineert en dat is niet het meest interessante deel van het verhaal."

Grootse beelden in nieuwe tv-trailer!
Hieronder zie je een wel erg gave nieuwe tv-trailer voor Endgame. Hierin zie je volop beelden van de grootse eindstrijd, met zowel de Avengers als de teruggekeerde helden.


Veel fans waren trouwens dolgelukkig met de film barstensvol fan-pleasers. Misschien we de bekendste fanboy Kevin Smith gaf zijn visie op de complete film, in een toch vermakelijke video!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Mensen die toch geen spoilers willen, kunnen artikelen vermijden natuurlijk.

Desalniettemin maakt de thumbnail die bij dit bericht gebruikt wordt, het wel heel moeilijk om niet gespoild te worden.

Rich Art

Avatar

Ik vind vooral het gedoe rondom spoilers juist meer afleiden dan de cijfertjes. Het lijkt er op dat het gewoon "cool" is om deze film in al zijn glorie te tonen op social media en alles wat een fijne verrassing is de wereld in te sturen.

De zogenaamde ban was natuurlijk een oliedomme uitspraak van Marvel. Want daarna leek het vooral een sport te zijn om maar te spoilen om te kijken wie de grootste spoiler kon plaatsen. En wie heeft daar nou echt baat bij?

Master Of Films

Avatar

Kevin Smith is wel een toffe peer, zal zijn video wel een keer kijken.

Hylian_Knight

Avatar

Blij dat ik de film in de eerste week ben gaan kijken. Zou zo zonde zijn geweest om die spetterende beelden al eerder mee te krijgen.

Jeroen76

Avatar

Kevin Smith is een coole dude... Silent Bob rules! Smiley face

Pruiszie

Avatar

Kevin smith, topper! In het filmpje zie je dat hij helemaal emotioneel word. Geweldige gast! Ook comic schrijver.. wie weet mag hij ooit een MCU film schrijven.

NieuwsFilm

meest populair