Gerucht: Marvel Studios maakt ook 'Nova'

Gerucht: Marvel Studios maakt ook 'Nova'

De soort van Guardians spin-off moet het Comic Univserse verder vergroten.

De trailer voor Phase III-afsluiter Spider-Man: Far Frome Home liet ons al een post-Endgame Aarde zien. In Phase IV worden mogelijk ook de gevolgen voor het grotere buitenaardse universum bekend. Marvel Studios werkt al aan (de prequelfilm) The Eternals en een derde Guardians-film en mogelijk verschijnt er ook een film over het kosmische personage Nova.

MCU Cosmic meldt dat Marvel Studios achter de schermen werkt aan een film over het personage dat ook bekend is onder de bijnaam Human Rocket. Het is onbekend in welke fase van ontwikkeling de film zich bevindt. Nova is een agent van de intergalactische politie, bekend onder de naam Nova Corps. Hij krijgt daardoor bovenmenselijke capaciteiten. Hij heeft een enorme kracht, kan vliegen en raakt amper gewond. Nova heeft onder meer onderdeel uitgemaakt van 'The New Warriors' en 'Secret Avengers'.

Al langer genoemd
Studiobaas Kevin Feige gaf tegenover Comicbook.com eerder aan dat hij mogelijkheden ziet in Nova: "Als we een groot bord zouden hebben met daarop een aantal personages die een directe toegevoegde waarde hebben, dat staat Nova daar op. Vanwege de connectie met het universum van de Guardians." Feige onthulde toen ook dat Nova in een vroege versie van het script van Guardians of the Galaxy (2014) was opgenomen.

Naar verwachting verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3 in mei 2022. Wie weet verschijnt daarvoor nog een film met of over Nova.

NieuwsFilm

meest populair