Ryan Reynolds tweet link naar nieuwe 'Pokémon Detective Pikachu' FULL MOVIE!

Ryan Reynolds tweet link naar nieuwe 'Pokémon Detective Pikachu' FULL MOVIE!

De acteur deelt de 'film' op zijn Twitter account!

Niet alleen wist Ryan Reynolds hoge ogen te gooien als de superheld Deadpool, de hele marketingcampagne om de film heen was ook geniaal; zo bedacht de acteur allerlei verschillende en leuke manieren om Deadpool op innovatieve manieren in de spotlights te zetten. Nu blijkt het dat hij dit opnieuw doet met een ander project van hem; deze keer met Pokémon Detective Pikachu.

Velen keken dan ook verbaasd op toen Reynolds een link deelde op zijn twitter pagina waarop de film nu al te zien zou zijn. In het begin lijkt het er op dat het zelfs de 'real deal' is; zo komen verschillende logo's langs en horen we Reynolds. Echter, op het moment dat de film lijkt te beginnen, zien we alleen maar een dansende Pikachu, en dit maar liefst bijna twee uur lang.



Reynolds's reactie
''Bij het zien van deze video, moest ik denken aan de eerdere beelden die me werden toegestuurd toen ik nog niet getekend had voor het project'' begon Reynolds. ''Toen ik de eerste beelden zag, liep mijn dochter toevallig langs en ze was er meteen gek op. Zij wilde de beelden elke keer weer opnieuw zien. Toen wist ik al dat ik eraan mee zou doen; zelfs al zou het script waardeloos zijn, had ik het geaccepteerd!''




NieuwsFilm

meest populair