'Avengers: Endgame' bevatte bijna een Thor tegen Thor gevecht

'Avengers: Endgame' bevatte bijna een Thor tegen Thor gevecht

Had dat niet geweldig geweest?


Let op: hieronder staan spoilers voor Avengers: Endgame


Avengers: Endgame bevatte een bijzondere vecht scene, waarin Captain America (Chris Evans) met een jongere versie van zichzelf streed om de Mind Stone. Volgens de Russo Brothers was er bijna zo'n gevecht in de film met een andere held, op een andere locatie.



Volgens Endgame-regisseur Joe Russo was het bijna Thor (Chris Hemsworth) die het gevecht met zijn jongere zelf aan zou gaan: "We hadden het idee in ons hoofd dat de twee Thor's elkaar zouden confronteren in het Asgard van 2013."

De onderbouwing van deze ontmoeting en de staat van Thor tijdens de gebeurtenissen in Avengers: Endgame liet dit echter niet toe. "Uiteindelijk was het denk ik te moeilijk geworden, en Cap tegen Cap vonden we eigenlijk ook leuker!" vult Anthony Russo aan.

Onnodig en afleidend
Volgens de regiebroers zou een scene als deze best gepast hebben binnen de film. De film duurde echter al drie uur, en schrappen was dagelijkse kost voor de Russo's. "We dachten uiteindelijk dat zo'n gevecht af zou lijden van Thor's verhaal. Het gesprek met zijn moeder paste beter in de reis die hij maakte. Uiteindelijk gaf dit gesprek hem het zelfvertrouwen om Thanos weer te ontmoeten zeggen de Russo's hier over.

Avengers: Endgame draait nog steeds in de Nederlandse bioscopen. Hadden jullie graag een Thor vs Thor gezien?

NieuwsFilm

meest populair