Blu-ray uitgave 'Captain Marvel' biedt veel verwijderde scènes en herkomstdetails Nick Fury

Blu-ray uitgave 'Captain Marvel' biedt veel verwijderde scènes en herkomstdetails Nick Fury

We zagen ook het oorsprongsverhaal van het personage van Samuel L. Jackson.

Heb jij ook zo genoten van de herkomstfilm Captain Marvel, waarin je ziet hoe Brie Larsons Carol Danvers een bijzonder krachtige intergalactische superheldin wordt? Over een paar weken kun je haar eerste, uiterst succesvolle avontuur terugkijken op schijf!

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Marvel / Disney op 28 mei als digitale versie en op 11 juni op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt op 12 juli bereikt. Hieronder de Blu-ray trailer:


De Blu-ray uitgave lijkt een flink aantal aardige featurettes en andere extra's te bevatten. Bovenstaande clip geeft al aan dat er een featurette is over de herkomst van Nick Fury, de rol van Samuel L. Jackson. Daarnaast is er een standaard Gag Reel en zijn er zes verwijderde scènes. Volgens nog niet bevestigde bronnen zouden er maar liefst 28 minuten aan verwijderde / verlengde scènes te zien zijn. Een audiotrack met commentaar van de regisseurs ontbreekt ook niet.

De film van Anna Boden en Ryan Fleck draait op dit moment nog in enkele Nederlandse bioscoopzalen en leverde tot op heden wereldwijd een dikke $1,1 miljard op.

NieuwsFilm

meest populair