Volgens Jason Momoa is het verhaal van Aquaman 2 al klaar!

Volgens Jason Momoa is het verhaal van Aquaman 2 al klaar!

Alleen moeten we nog even wachten totdat hij uitkomt.

Waar de eerste films van de nieuwe reeks comicboekverfilmingen vanuit de stal van DC moeite hadden goed van de grond te komen, was Aquaman dat vorig jaar verscheen een grote hit. Na de kritiek op o.a. Suicide Squad en Justice League en de betere ontvangst van Wonder Woman en Aquaman, heeft de filmstudio sowieso haar koers wat aangepast. Het is niet duidelijk hoeveel van het eerder geplande DCEU er nog over gaat blijven. Één ding is echter zeker: Aquaman krijgt een vervolg.

Volgens hoofdrolspeler Jason Momoa ligt het verhaal voor dit tweede deel ook reeds vast. Sterker nog: hij is zelfs betrokken bij het schrijfproces van het tweede deel. Hij is dan ook erg enthousiast over het vervolg. Ook hoopt hij zijn persoonlijke milieuactivisme in de nieuwe film te verwerken. Dit doet hij in samenwerking met scenarist David Leslie Johnson-McGoldrick, een van de schrijvers van het eerste deel.

Rustig uitwerken
Terugkerend producent Peter Safran geeft aan dat hij wil dat er de tijd wordt genomen om de film goed uit te werken en niet wil haasten om de film maar in de bioscoopzalen te krijgen. Het tweede deel staat dan ook pas voor december 2022 op de planning. Dat ze zeggen het verhaal nu al vast te hebben staan en momenteel het scenario uitwerken, geeft echter de indruk dat ze goed op zaken vooruitlopen. Of regisseur James Wan na het eerste deel ook weer terug zal keren, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair