'Avengers: Endgame': de heldinnenscène, de 'bruiloft' en de toegevoegde after credits-scène

'Avengers: Endgame': de heldinnenscène, de 'bruiloft' en de toegevoegde after credits-scène

Details over de Marvel-miljardenfilm.

We hebben weer wat leuke nieuwe details over Avengers: Endgame. Dit keer over de realisatie van de grootse heldinnenscène, de bruiloft die Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) opnam en een toegevoegde soort van after credits-scène.


Let op: SPOILERS!


Hoe de heldinnenscène tot stand kwam
Als eerste een reactie van de regisseurs op die grootse heldinnenscène in het grote eindgevecht in Endgame, waarin Captain Marvel (Brie Larson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Valkyrie (Tessa Thompson), Okoye (Danai Gurira), Mantis (Pom Klementieff), Shuri (Letitia Wright), the Wasp (Evangeline Lilly), Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan) en Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) te zien zijn.

"Het aantal ideeën dat we in deze films willen hebben is altijd veel groter dan de beschikbare ruimte om ze te realiseren", vertelde Anthony Russo aan THR. "Dat is een van de ideeën die ons lange tijd bijbleef en we hebben in het hele verhaal verschillende versies uitgeprobeerd. Deze versie was die uiteindelijk voor het verhaal werkte." Ook werd via THR duidelijk dat de scène pas tijdens de reshoots werd opgenomen.

Bruiloft in plaats van begrafenis
Tijdens Jimmy Kimmel Live heeft Tom Holland aangegeven hoe hij de afscheidsscène van Iron Man voorbereidde. "Er werd mij verteld dat het een bruiloft was. Ik kwam opdagen voor de 'bruiloft', en ik dacht, 'waar is Robert?'" aldus Holland. Het blijkt ook dat alle acteurs aanwezig waren tijdens de grootse scène. "Iedereen was er ook echt. Het was een krankzinnige dag en ik weet nog steeds niet hoe ze het gedaan hebben, want iedereen die in dat shot zat was er die dag," aldus Cobie Smulders die in de filmreeks de rol van Maria Hill speelt.

Nu toch een after credits-scène
Het schijnt dat na Endgame nu wel een soort van after credits-scène te zien is, namelijk de trailer voor Spider-Man: Far From Home. Ondanks dat dit best een logische zet is, is dit ook opvallend aangezien er maar zelden trailers worden vertoond ná een voorstelling.



NieuwsFilm

meest populair