Grote 'Avengers: Endgame'-theorie rond Red Skull en Soul Stone bevestigd door Russo's

Grote 'Avengers: Endgame'-theorie rond Red Skull en Soul Stone bevestigd door Russo's

De ontmoeting tussen Red Skull en een Avenger klopt.

In Captain America: The First Avenger uit 2011 debuteerde het personage Red Skull. Daarin was hij een echte slechterik. In Avengers: Infinity War keerde hij terug, alleen nu als de Stonekeeper van de Soul Stone. In Endgame is Red Skull ook weer even te zien. Nu is een bepaalde theorie rond dit personage bevestigd door de regisseurs.


Let op: SPOILERS!

Hieronder als eerste nog even die scène uit Infinity War met Red Skull en het duo Thanos (Josh Brolin) en Gamora (Zoe Saldana).


In Endgame laat Red Skull opnieuw weten hoe het nu eigenlijk gaat met het verkrijgen van de Soul Stone. Hij legt dit uit aan Hawkeye (Jeremy Renner) en Black Widow (Scarlett Johansson). Uiteindelijk offert de laatste zich op en ontwaakt de eerstgenoemde met de Soul Stone. Niet leuk voor de fans van Black Widow, maar de Avengers hebben de steen nu eenmaal nodig om de gevolgen van de eerste knip terug te draaien.

Terugbrengen Soul Stone
In de slotscènes van Endgame zien we hoe Captain America (Chris Evans) terug in de tijd gaat om alle stenen terug te plaatsen in de tijd, met de hoop dat er geen nieuwe tijdlijnen ontstaan. We zien dit echter niet. Dus hoe deed hij dat met de Soul Stone? Heeft hij Red Skull ontmoet?

Regisseur Joe Russo gaf zijn visie tegenover Cinemablend. "Hij moet Red Skull inderdaad tegenkomen. Niemand weet wat de regels zijn wanneer je de Soul Stone teruggeeft." En zou Red Skull de steen terug willen? "Niemand weet het. Maar wetende wie Red Skull is, heeft hij waarschijnlijk geen 'niet goed, geld terug'-regeling."

NieuwsFilm

meest populair