Algemeen

Grote 'Avengers: Endgame'-theorie rond Red Skull en Soul Stone bevestigd door Russo's

De ontmoeting tussen Red Skull en een Avenger klopt.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Captain America: The First Avenger uit 2011 debuteerde het personage Red Skull. Daarin was hij een echte slechterik. In Avengers: Infinity War keerde hij terug, alleen nu als de Stonekeeper van de Soul Stone. In Endgame is Red Skull ook weer even te zien. Nu is een bepaalde theorie rond dit personage bevestigd door de regisseurs.


Let op: SPOILERS!

Hieronder als eerste nog even die scène uit Infinity War met Red Skull en het duo Thanos (Josh Brolin) en Gamora (Zoe Saldana).


In Endgame laat Red Skull opnieuw weten hoe het nu eigenlijk gaat met het verkrijgen van de Soul Stone. Hij legt dit uit aan Hawkeye (Jeremy Renner) en Black Widow (Scarlett Johansson). Uiteindelijk offert de laatste zich op en ontwaakt de eerstgenoemde met de Soul Stone. Niet leuk voor de fans van Black Widow, maar de Avengers hebben de steen nu eenmaal nodig om de gevolgen van de eerste knip terug te draaien.

Terugbrengen Soul Stone
In de slotscènes van Endgame zien we hoe Captain America (Chris Evans) terug in de tijd gaat om alle stenen terug te plaatsen in de tijd, met de hoop dat er geen nieuwe tijdlijnen ontstaan. We zien dit echter niet. Dus hoe deed hij dat met de Soul Stone? Heeft hij Red Skull ontmoet?

Regisseur Joe Russo gaf zijn visie tegenover Cinemablend. "Hij moet Red Skull inderdaad tegenkomen. Niemand weet wat de regels zijn wanneer je de Soul Stone teruggeeft." En zou Red Skull de steen terug willen? "Niemand weet het. Maar wetende wie Red Skull is, heeft hij waarschijnlijk geen 'niet goed, geld terug'-regeling."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Deze quotes van Joe Russo hebben jullie al eerder in een artikel gezet :
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/65605

Guyon2002

Avatar

↑ LOL, het moment waarop het Marvel nieuws op begint te raken gaan ze maar recyclen

Master Of Films

Avatar

Nice, recyclebare Marvel nieuws. Priceless.

Marklar

Avatar

Toch jammer dat je die 2 elkaar niet meer ziet ontmoeten. Gemiste kans om cap niet met black widow daarheen te laten gaan

Chrischzz

Avatar

Nou, de stene moeten wel goed terug gebracht worden/zijn.

Zoals hoe heet ze aan Banner uitlegde, is het niet terug brengen van de stenen desastreus voor alle tijdlijnen. Dus als Cap. de soulstone niet terug gebracht zou hebben zouden ze dat meteen hebben moeten merken nog voor hij daar op het bankje zat.

JIGSAW8

Avatar

in ander filmnieuws: een 5de purge is aangekondigt voor 5 juli 2020

nieuwslaatste nieuws

meest populair