Karen Gillan: Thor zit in 'Guardians Of The Galaxy 3'!

Karen Gillan: Thor zit in 'Guardians Of The Galaxy 3'!

Het heeft er alle schijn van dat beide verhaallijnen een gebundeld vervolg gaan krijgen.

Uiteraard staat er een cruciale spoiler voor Avengers: Endgame in onderstaand bericht (eigenlijk al in de kop van het artikel), maar als je een echte liefhebber bent van Marvel en het MCU, gaan we er stiekem vanuit dat je de film inmiddels wel gezien hebt.

Het laatste wat we sinds de aftiteling aan plotdetails weten, is dat Thor (Chris Hemsworth) een nieuw Asgard op Aarde heeft gecreëerd waarvan hij Valkyrie (Tessa Thompson) tot leidster heeft benoemd. Zelf is hij op reis gegaan met de Guardians Of The Galaxy en de vraag voor de vele fans is nu: Wordt dit een definitieve cross-over en wat betekent dit voor Guardians Of The Galaxy 3 en een eventuele Thor 4?

Komische fitties tussen Thor en Star-Lord
Actrice Karen Gillan (Nebula) kijkt er in ieder geval vol verlangen naar uit. Toen ze werd gevraagd naar de bijzondere combinatie, was haar reactie alom positief en bevestigend: Zo'n concept kan gewoon niet mislukken. We hebben het erover gehad hoe grappig het zou zijn om een soort kinderlijke rivaliteit tussen kapiteins te zien. Thor enterde het schip van Star-Lord (Chris Pratt) en daar werden de eerste botsingen tussen hun ego's al zichtbaar, dus deze fittie gaat zeker nog een staartje krijgen!

Guardians Of The Galaxy 3, waarvoor regisseur James Gunn na een controversieel ontslag uiteindelijk toch mag terugkeren, mikt op een release in 2022. Aangezien er (nog) geen nieuwe Thor-film is gepland en afgaande op de uitspraken van Gillan, kunnen we voorzichtig concluderen dat de dondergod dus een rol gaat spelen tussen de ruimtewakers.

NieuwsFilm

meest populair