Humor

Bioscoop laat horrorfilm zien i.p.v. 'Detective Pikachu'

De blunder liet heel wat kinderen flink schrikken...

door Wouter Drummen om 14:00 in Humor
Het komt wel eens voor dat er iets misgaat in de bioscoop, maar de recente blunder die een bioscoopketen in Montreal, Quebec maakte was wel een speciale... Zo was een van hun zalen tot de nok gevuld met héél wat kinderen die Pokémon Detective Pikachu kwamen kijken. Maar in plaats daarvan, liet de bioscoop per ongeluk de horrorfilm The Curse of La Llorona zien, wat niet bij iedereen even goed in de smaak viel...

Detective Pikachu brengt de populaire Japanse franchise tot leven in een mix van live-action en 3D animatie, waarin Ryan Reynolds te horen is. Maar het ging dus goed fout, want i.p.v. de gezellige familiefilm, liet de bioscoop de R-rated horrorfilm The Curse of La Llorona zien, een film die deel uitmaakt van the Conjuring universe.


Ware nachtmerrie voor de kinderen
Ook de reclames die voor de film plaatsvonden waren niet al te kindvriendelijk; zo kwamen trailers van Annabelle Comes Home, Child's Play en Joker voorbij.

Hoelang de kinderen en de rest van het publiek naar The Curse of La Llorona hebben moeten kijken is niet bekend, maar toen de bioscoop er achter kwam, bracht men de bioscoopgangers naar een andere zaal om alsnog Detective Pikachu te kunnen kijken. Toch waren heel wat kindertjes gechoqueerd en flink aan het huilen; hopelijk hebben zij uiteindelijk toch nog van de film kunnen genieten...

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Nou, in de Kinepolis in Antwerpen zaten wij wel in de juiste zaal, alleen lieten ze heel fijntjes de trailer van Godzilla 2 zien. Ik vond dat niet zo erg, maar mijn nichtje van 5 zei dat dat wel hele enge Pokémons waren en dat ze die niet kende...

Frietgezicht

Avatar

Wel zielig voor de mensen in die andere zaal die kwamen voor een goede horror en zo’n kut pokemon film te zien kregen.

Decepticon

Avatar

LOL Frietgezicht.

Maar hoezo hebben zie die film gekeken totdat bioscoop medewerkers er achter kwamen en hun naar een andere zal brachten??
Waren er geen ouders in de zaal ofzo? Lijkt me dat zodra een film begint je na een minuut wel door hebt naar welke film je zit te kijken. Dan loop je toch naar het kantoor of een medewerker toe om het te melden.
Zijn die lui aan de andere kant van de grote pas nu echt zo dom?

rainking

Avatar

dakai-world
Nou, in de Kinepolis in Antwerpen zaten wij wel in de juiste zaal, alleen lieten ze heel fijntjes de trailer van Godzilla 2 zien. Ik vond dat niet zo erg, maar mijn nichtje van 5 zei dat dat wel hele enge Pokémons waren en dat ze die niet kende..

Ik dacht dat iedereen die evoluties ondertussen wel kende.
Caterpie -> Metapod -> Butterfree -> Mothra
Charmander -> Charmeleon -> Charizard -> King Ghidorah
Larvitar -> Pupitar -> Tyranitar -> Godzilla

Goku32

Avatar

Je ziet toch wel het verschil tussen Pokémon of een horror film. Of waren die ouders andere dingen aan het doen in de zaal of zo.

Civilian Supreme

Avatar

Voor sommige mensen is Pokemon pure horror....

NieuwsFilm

meest populair