De topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Searching (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aneesh Chaganty | Cast: John Cho, Debra Messing, Melissa Disney, e.a.
David (Cho) is de waanhoop nabij. Zijn tienerdochter is vermist en het politieonderzoek levert maar geen resultaten op. Daarom besluit hij naar aanwijzingen te gaan zoeken op zijn dochters laptop. Zijn zoektocht brengt echter wat confronterende waarheden aan het licht waar hij niet op voorbereid was. Searching is een uitstekende thriller binnen het foundfootage-genre. Bijna de gehele film gluur je als kijker mee over de schouder van het hoofdpersonage en is hetzelfde laptopscherm in beeld. De onverwachtse ontknoping aan het einde is bovendien erg goed! Zeker kijken dus!

Whitney (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Whitney Houston (archief), Bobby Brown, Kevin Costner, e.a.
Whitney Houston zong als een engel. Iedereen kent wel één van haar enorme hits. Haar nummers als I'll Always Love You en I Have Nothing hoor je nog dikwijls voorbijkomen in een talentenjacht of karaokebar. Houston overleed alweer zeven jaar geleden op 48-jarige leeftijd. Een leven vol drank en drugs was haar fataal geworden. Deze documentaire is een portret van Houston en haar familie en werpt een nieuw licht op haar levenspad, vol hoogte- en dieptepunten. Voor degenen die af en toe graag een documentaire aanzetten en enigszins geïnteresseerd zijn in het leven van dit muzikale icoon, is Whitney zeker een aanrader.

Wild Card (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon West | Cast: Jason Statham, Stanley Tucci, Sofía Vergara, e.a.
Wild Card gaat over Nick Wild (Statham), een particuliere bodyguard met een serieuze gokverslaving. Zijn leven verandert echter compleet wanneer zijn buurmeisje bruut wordt mishandeld door een stel gangsters. Daardoor wordt hij gedwongen om het op te nemen tegen een meedogenloze maffiabaas. Wild Card bevat een aantal bikkelharde knokpartijen en goedgeplaatste oneliners. Precies wat je kunt verwachten van een Statham-film dus. Hoewel Wild Card behoorlijk mager werd ontvangen, kan het voor de liefhebbers van dit soort films heus geen kwaad om deze actieprent eens aan te zetten op Netflix. De speelduur van 92 minuten kijk je zo weg.


En verder onder meer...

Bekijk de afbeeldingActie
Superfly (2018)
Shéhérazade (2018)

Animatie
The Emoji Movie (2017)

Documentaire
Last Breath (2019)

Drama
Regatta (2015)

Familie
Malibu Rescue (2019)

Komedie
Wine Country (2019) Netflix Original
People There and Bah (2019)
Dry Martina (2018)
Antar: Son of Shadad (2017)
Lion's Heart (2013)
Tattah (2013)
The Bulbul's Nest (2013)

NieuwsFilm

meest populair