Bekende X-Men verhaallijn in eerste script 'Avengers: Endgame'

Bekende X-Men verhaallijn in eerste script 'Avengers: Endgame'

Elisabeth Olsen nog krachtiger dan ze nu was...

Het grootste cinematische event ooit, het tweeluik Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, zit vol met verfilmingen van beroemde panelen uit verschillende stripverhalen van de Marvel Comics. Het hadden er trouwens nog veel meer kunnen zijn. Zo zou de verhaallijn van House of M in het karakter van Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) verwerkt worden.

In gesprek met The Hollywood Reporter onthullen schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely dat in het eerste stadium van pre-productie de House of M-storyline een aannemelijk subplot was. "In een document van zo'n beetje zestig pagina's stond deze mogelijkheid vrij prominent beschreven. Wij denken ook wel dat de verhaallijn makkelijk in het verhaal van Elisabeth's karakter past."

Zonde voor de X-Men
Toen de schrijvers de verschillende ideeën voor mochten leggen aan Kevin Feige en zijn team, waren ze niet direct enthousiast. "Het [de pitchfase] vond plaats voor de definitieve overname van FOX door Disney. Kevin vond het nog niet zo'n goed idee, als er verder geen X-Men in het verhaal voor zouden komen."

House of M
House of M is een cross-over en vervolg op Avengers: Disassembled, waarin Scarlet Witch een realiteit creëerde waarin Magneto en de slechte X-Men de wereld overheerste.



Avengers: Endgame is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair