Algemeen

Herleef 'Avengers: Endgame' [deel 2]: De effecten achter Thanos & het enorme eindgevecht

Het tweede deel van dit unieke kijkje achter de schermen!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen

Let op! Dit artikel bevat (mogelijke) spoilers!

Avengers: Endgame bevat vele visuele effecten, zoals elke film tegenwoordig. Deze effecten zorgen voor een verbluffende filmervaring. Inmiddels hebben een aantal studio's die mee hebben geholpen aan Endgame hun portfolio geüpdatet met interessante VFX-beelden en nieuwe foto's van de film.

De komende dagen zullen we een hele hoop nieuwe beelden van Endgame uitlichten in een artikelenreeks over de visuele magie die Marvels blockbuster tot leven heeft gebracht. Vandaag het tweede deel waarin de gigantische eindstrijd uit de film centraal staat!

Portalen geopend
Dit moment uit Endgame wordt ongetwijfeld zelfs over een eeuw nog gezien als een legendarisch filmmoment. Het moment dat de magische poorten openen en alle helden ten tonele verschijnen om te knokken tegen Thanos (Josh Brolin) en zijn hordes slachtvee is adembenemend en moet iedere fan goed hebben gedaan. Op de onderstaande foto's zie je meer van wat er allemaal bij komt kijken om zo'n groots moment tot leven te brengen.Aanvallen!
Tijdens hét eindgevecht hollen de verzamelde Avengers en het leger van Thanos op elkaar af voor een allesbeslissende knokpartij. Een groot deel van alle extra strijders op het slagveld komt natuurlijk uit de computer rollen, maar dat is veel lastiger dan het zo misschien klinkt. Zoals je op de onderstaande afbeeldingen ziet worden voor dergelijke shots als het ware meerdere platen over elkaar gelegd om tot een rijk gevuld beeld te komen.

Thanos vs Captain Marvel
Sommige fans vreesden dat Carol Danvers alias Captain Marvel (Brie Larson) té krachtig zou zijn en de genadeklap uit zou delen aan Thanos. Zover kwam het niet, maar deze onwijs sterke heldin kwam wel in de buurt, zoals ook op de onderstaande (VFX-)beelden te zien is.

Morgen verschijnt deel 3!


Avengers: Endgame draait nu in de bioscoop!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zin in deel 3 morgen!!!

Sander_1107

Avatar

^^
Leuk dit soort artikelen

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Zin in deel 3 morgen!!!"

Ben je er al klaar voor Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair