Algemeen

Black Widow zorgde voor weeskinderen in eerdere versie script 'Avengers: Endgame'

Jammer dat deze ongetwijfeld emotionele verhaallijn uiteindelijk gesneuveld is.

door Jeffrey Kouters om 12:41 in Algemeen
In een interview met Slate's podcast The Gist hebben regisseurs Anthony en Joe Russo nog een vervallen verhaallijn van Avengers: Endgame onthuld. In een alternatief scenario gaf Natasha Romanoff alias Black Widow (Scarlett Johansson) namelijk leiding aan een opvang voor weeskinderen.

"We hebben in het begin lang gepraat over een verhaallijn waarin we stil zouden staan bij alle kinderen die door de Snap geen ouders meer hebben", onthult Anthony. Een kwart van alle kinderen heeft beide ouders verloren. In Endgame zien we dat Thanos' daden een behoorlijke impact hebben gehad op Black Widow, maar in een eedere versie van het script wilden de makers nog verder gaan.

"Black Widow gaf in een van de eerste versies van het script leiding aan een opvang voor weeskinderen in D.C.", vervolgt de co-regisseur. "Daar zou ze vijf jaar later - na de tijdsprong - mee bezig zijn". Uiteindelijk is deze verhaallijn in de ontwikkelingsfase komen te vervallen, omdat deze te complex was om met het overkoepelende plot te kunnen verweven.


Avengers: Endgame draait nu in de bioscoop!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Marvel dit Marvel dat Marvel zus Marvel zo....
Filmtotaal of moet ik zeggen Marvel totaal ( ik weet het niet meer )...er bestaat ook nog ander FILMNIEUWS!!!

adofmirosch

Avatar

Benieuwd of de hele filmtotaal redactie inmiddels al allemaal in het gooi wonen, dankzij de clicks.

Frietgezicht

Avatar

Black Widow had wat meer tijd moeten besteden aan neuken

LeonardoPacino

Avatar

Jullie maar klagen, Filmtotaal maar lachen. De enige manier om te protesteren tegen dit soort artikelen is door ze over te slaan.

Als je op een artikel klikt en ook nog een reactie plaatst om kenbaar te maken dat je er geen interesse in hebt, dan snap je gewoon echt niet hoe de (internet)wereld werkt. Of je begrijpt het wel maar je negeert dit bewust omdat je vooral heel graag iets wil hebben om over te klagen.

adofmirosch

Avatar

Gelukkig voor jou leonardo begrijp je de (internet) wereld heel goed. En is dit nog maar jou 10e reactie? Op geklaag van anderen over negeren gesproken.

Rich Art

Avatar

LeonardoPacino "...Of je begrijpt het wel maar je negeert dit bewust omdat je vooral heel graag iets wil hebben om over te klagen."

Zo werkt internet toch juist? Veilig klagen achter je computer zonder er echt wat aan te doen?

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Black Widow had wat meer tijd moeten besteden aan neuken"
Laat die hobby maar aan Captain Marvel over. In de vijf jaar tijd, kon je zo zien dat ze daar niet eens is aan begonnen. Correctie vanaf het begin van haar eigen solo film t/m het eind van Endgame is ze daar niet aan begonnen.

Rafael11

Avatar

Friet, gaat een beetje moeilijk he, als je gecastreerd bent.

nieuwslaatste nieuws

meest populair