Black Widow zorgde voor weeskinderen in eerdere versie script 'Avengers: Endgame'

Black Widow zorgde voor weeskinderen in eerdere versie script 'Avengers: Endgame'

Jammer dat deze ongetwijfeld emotionele verhaallijn uiteindelijk gesneuveld is.

In een interview met Slate's podcast The Gist hebben regisseurs Anthony en Joe Russo nog een vervallen verhaallijn van Avengers: Endgame onthuld. In een alternatief scenario gaf Natasha Romanoff alias Black Widow (Scarlett Johansson) namelijk leiding aan een opvang voor weeskinderen.

"We hebben in het begin lang gepraat over een verhaallijn waarin we stil zouden staan bij alle kinderen die door de Snap geen ouders meer hebben", onthult Anthony. Een kwart van alle kinderen heeft beide ouders verloren. In Endgame zien we dat Thanos' daden een behoorlijke impact hebben gehad op Black Widow, maar in een eedere versie van het script wilden de makers nog verder gaan.

"Black Widow gaf in een van de eerste versies van het script leiding aan een opvang voor weeskinderen in D.C.", vervolgt de co-regisseur. "Daar zou ze vijf jaar later - na de tijdsprong - mee bezig zijn". Uiteindelijk is deze verhaallijn in de ontwikkelingsfase komen te vervallen, omdat deze te complex was om met het overkoepelende plot te kunnen verweven.


Avengers: Endgame draait nu in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair