Algemeen

Verwijderde scènes uit 'Avengers: Endgame' onthuld rond Iron Man en Black Widow

De film had toch best anders kunnen zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met een speelduur van drie uur is Avengers: Endgame een lange zit en naar verluidt zijn er toch nog heel wat scènes gesneuveld op de montagetafel, ook door toedoen van reshoots. Via de editors van de film, Jeffrey Ford en Matthew Schmidt, zijn nu twee verwijderde scènes onthuld. Check deze hieronder!


Let op: SPOILERS!


Alternatieve doodscène Black Widow
Als eerste wordt duidelijk dat er een alternatieve doodscène was voor Scarlett Johanssons Black Widow. Volgens Schmidt is er een scène opgenomen waarin Josh Brolins Thanos vooral verantwoordelijk was voor de dood van Black Widow. In de scène op Vormir duikt Thanos namelijk op en besluit Black Widow van de klif te springen. Jeremy Renners Hawkeye kan haar niet redden, aangezien hij ook Thanos moet tegenhouden. "Deze scène werd opnieuw opgenomen om het intiemer te maken tussen Clint en Natasha, wat goed werkte in de eindversie van de film," aldus Schmidt.

New York 2012
Volgens Ford zat er een heel andere scène in de film in het jaar 2012, tijdens het grote gevecht in New York. Er was een scène te zien waarin Iron Man definitief afrekent met de Chitauri. Ford: "Het script bevatte een scène waarin Tony door de Leviathan vliegt en hem van binnenuit opblaast. Maar toen we het voor het publiek tijdens testvertoningen vertoonden, zagen we dat het enkele minuten duurde voordat ze zichzelf konden acclimatiseren. Het landde niet zoals we wilden, dus probeerden we andere versies."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair